1. maj 2016

Herbio krema Kalei

Herbio blagovna znamka se je rodila v naravi. Cenijo kakovostno življenje vsakega posameznika zato se poslužujejo mnogih skrivnosti in znanj naših prednikov o blagodejnih učinkih rastlin in zelišč. Seveda jih kombinirajo s potrebami sodobnega človeka, saj ponujajo intenzivno nego s pomočjo narave in zelišč za dobro počutje in boljše življenje. To pa je kar cilj vseh nas, kajne? Ker ni pomembno samo tisto kar damo v sebe, ampak tudi tisto kar damo na sebe. Pa še nekaj kar mi je zelo všeč pri njih je to, da ne testirajo na živalih. Velik lajk za to. 

Ko sem dobila priložnost, da si izberem en njihov izdelek sem se dobesedno izgubila na njihovi strani, ker nisem pričakovala, da imajo tako bogato ponudbo. Pri njih najdete čisto vse za različne potrebe. Linija Vision kamor spada tudi moja krema Kalei (za nego zelo občutljive kože, ki jo bremenijo težave sodobnega časa), Grandma's Secrets (nega in boljše počutje po tradicionalnih recepturah naših babic), Herbal Energy (nega obraza in telesa s pomočjo moči rastlinskih izvlečkov za nego normalne do suhe kože), Skin Balance (uravnotežena nega obraza in telesa za mešano, mastno in problematično kožo), Man (nega obraza in telesa razvita za moško kožo), Bath and Feet (za razvajanje in sproščanje telesa in duha), Herbio Colors (nega vseh vrst kože s širokim razponom uporabe, olja, masla, dišave), Aloa Vera sun (zaščita pred soncem, mrazom in vetrom ter nega po sončenju), in Attraction Selection (nega telesa in duha s poudarkom na pomlajevalnem učinku in z energijo vilinskih simbolov). Njihovo obsežno ponudbo si lahko pogledate tukaj


Za to kremo sem se odločila zato, ker je primerna za nego suhe kože ter nege težav s kožo, ker se že nekaj časa borim z rdečico. Vsebuje izvlečke alge klorele, planktona, navadnega morskega koprca, in vitamin E, ki pozitivno vplivajo na celični metabolizem, razstrupljanje in obnovo celic. Krema kožo izdatno navlaži, izboljša njeno čvrstost in prožnost. Pomaga pa tudi upočasniti staranje in nastajanje gub. 

Ko sem kremo dobila sem bila navdušena nad embalažo. Je namreč lažja, manjša in malo "debelejša" kot večina krem. Zdi se mi super za potovanja oz. za prenašanje naokoli. 


Všeč mi je, ker je na pumpico in je tako doziranje bolj higienično. Ta pumpica je malo bolj posebna kot ostale kreme, ki sem jih uporabljala do sedaj, ker ima večjo odprtino. Večina krem na pumpico je narejena tako, da naenkrat lahko izstisneš samo pol ali pa cel potisk. Pri tej pa je samo od tebe odvisno koliko boš iztisnil ven kar je enkratno, saj ni nobenega ostanka po uporabi.


Krema je bele barve, njen vonj pa je zelo nežen in se ga komaj zazna. Krema ni ne tekoča ne gosta, je nekje vmes, čeprav je bolj na tekoči strani. 

Kremo sem uporabljala čez cel marec, in takrat je bila moja koža zelo suha. Uporabljala sem jo kot dnevno in nočno kremo. Ko so se pa v aprilu začeli bolj topli dnevi sem z uporabo prenehala, ker je res zelo bogata, in je po mojem mnenju primerna za zimske temperature in za zelo suho kožo. Še vedno jo uporabim enkrat na teden zvečer. Nanesem jo v malo debelejšem sloju in vmasiram. Koža jo z veseljem vpije, in odkar imam to kremo sploh ne vem več kaj je to suha koža. 

Kar sem tudi opazila med njeno uporabo je to, da se mi je rdečica zelo zmanjšala. Dejansko že komaj čakam naslednjo zimo, ker sem sedaj pripravljena nanjo, in točno vem da bom uporabljala točno to kremo. Ker imam tudi roke zelo suhe sem jo nekajkrat uporabila kot kremo za roke, in mi jih je zelo lepo navlažila. Mi jo je pa kar škoda uporabljati za roke tako, da to poizkušam narediti čim manj krat. 

Za 50 ml boste odštele 30€ kar je zelo ugodno. Kupite jo lahko tukaj 


Zraven pa sem dobila tudi testerja hitrolata vrtnice in karitejevo maslo. Hidrolat vrtnice sem uporabljala kot tonik, in lahko potrdim, da je primeren tudi za suho in občutljivo kožo. Kaj več pa ne morem reči, ker sem ga imela samo za nekaj uporab. Karitejevo malso pa uporabljam še sedaj, ker se ga porablja bolj počasi. Uporabljam ga za nego stopal, ker imam tudi tam zelo suho kožo, in jo super navlaži. Je bolj gost, ampak se med prsti zelo hitro stopi.

Herbio izdelki so me čisto navdušili, in že pridno polnim mojo listo želja. Zelo obetavna se mi zdi zeliščna krema za roke, mentolova maska in losjon za telo avokado. 

Ste že preizkusile kakšen njihov izdelek? Kaj vas najbolj mika?

*Izdelek mi je bil poslan v oceno. Moje mnenje je kot vedno iskreno. 





3 komentarji:

  1. O bere se super, pa res dobre sestavine. :) Mislim, da bi bila ta primerna tudi zame! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če imaš zelo suho kožo ti jo res priporočam. Res je zelo bogata. Javi kako ti bo ustrezala, če se jo odločiš kupiti. :)

      Izbriši