27. apr. 2016

Cvetlično čistilno mleko LaBri Vilinska lepota

Do sedaj sploh nisem dajala nobenega poudarka na to kakšno čistilno mleko sem uporabljala. Ponavadi sem ga zaradi suhe kože uporabljala samo pozimi, pa še takrat sem ponavadi izbrala najcenejšega. Sedaj pa že dober mesec uporabljam naravno cvetlično mleko od La Bri Vilinske lepote, in sem čisto zaljubljena vanj.


Najprej nekaj besed o samem nastanku te kozmetike. 

Ga. Brigita Lapornik si je že od nekdaj želela, da bi lahko soljudem ponudila nekaj, kar bi jim vsaj malo polepšalo vsakdan. Tako je prišla do najvišje strokovne izobrazbe, se zaposlila v veliki farmacevtski firmi, vendar na koncu ugotovila, da ni izpolnila svojega poslanstva. Šele ko ji je na pot prišla naravna kozmetika in energetske esence, je začutila, da je končno na pravi poti. In sedaj uživa sto na uro pri ustvarjanju butične naravne kozmetike s cvetličnim pridihom.

Kar se mi zdi še posebej zanimivo je to, da kreme vsebujejo tudi energetske esence. Zakaj? Naslednjih par stavkov sem kar kopirala, ker se mi cel koncept zdi blazno zanimiv, in nisem hotela nič spreminjati in odvzemati ven. 

"Če v sebi nosite vibracijo radosti, boste k sebi privabljali situacije, zaradi katerih boste bolj radostni. Če si želite pripeljati radost v svoje življenje se namažite s kremo, ki vsebuje to vibracijo. To je podpora takrat ko se odločite da boste nekaj storil v smeri te vibracije.

Prav tako je v primeru drugih energetskih esenc, ki so dodane v kreme cvetlične kozmetike. Vibracija ljubezni privablja le to v vaše življenje. Vibracija lepote pomaga, da se zvibrirate na energetsko raven lepote in jo izžarevate.

Labri izdelki delujejo na več nivojih hkrati. Preko kože v vaše telo prehajajo sestavine iz kozmetičnega izdelka, ki so naravnega izvora in visoke kakovosti, hkrati pa v eterično telo (elektromagnetno polje) prehaja vibracija esence. Vaše telo preko telesnih tekočin prenese aktivne sestavine do ustreznih žlez. Na žleze so »privezane« čakre, ki ponesejo informacijo iz izdelka v energetsko polje. Na ta način zavestno vnašate energijo. Preprosto se namažete z veseljem, z umirjenostjo, ljubeznijo, lepoto."

Zelo zanimivo, kajne? Sedaj pa k oceni mojega tako opevanega cvetličnega čistilnega mleka.


Blago čistilno mleko je namenjeno odstranjevanju ličil, tudi nevodotopnih, priporočljivo pa je tudi za vsakodnevno čiščenje suhe kože, ker lahko le očiščena koža učinkovito opravlja svoje funkcije, in sprejme koristne snovi iz izdelkov za nego. Koži vrača nazaj vlago in maščobo. Po čiščenju bo koža čista, sproščena in sveža, pore postanejo proste in koža lahko diha.
Uporabljam ga tako, da na suho in neumito kožo z roko nanesem zadostno količino čistilnega mleka, in ga lahko lepo razporedim po koži in nežno vmasiram v obraz. Vedno pazim na to, da je mleka dovolj, da lahko razstopi vsa ličila. Potem pa z vatno blazinico odstranim čistilno mleko z ostanki ličil. Nego potem nadaljujem še z čistilnim losjonom. 


Temu mleku je dodana esenca lešnika, in ravno zato pri uporabi tako zelo diši. Vonj je zelo nežen, ravno pravi, da se ga lahko zazna. Svoj polni vonj dobi ravno pri masiranju obraza. Odkar ga uporabljam imam prav en tak mali večerni ritual. Kot bi bila vsak večer na masaži obraza. 

Mleko je zelo nežno, namenjeno pa je vsem tipom kože, tudi občutljivi. 

Opazila sem, da po odstranjevanju ličil nimam tako izrazite rdečice. Pri ostalih čistilnih mlekih sem bila vsa rdeča v obraz, in vedno sem mislila, da tako pač je zaradi moje občutljive kože. Šele zadnje tedne opažam, da ni tako. Dajem večji poudarek na naravni kozmetiki, hkrati pa sem veliko spremenila tudi pri prehrani. Sicer traja nekaj časa, da koža dojame to spremembo, ampak se definitivno splača investirati v dobro naravno kozmetiko. 

Glavne sestavine: mandljevo olje, olivno olje, voda, hidrolat plavice, blaga površinsko aktivna snov iz kokosa decil glikozid, glicerol, vitamin E, Bachova esenca lesnika.


Embalaža je prekrasna, steklena s pumpico, ki odlično dozira mleko, in je super popestritev kopalniške opreme. Ponavadi porabim štiri potiske, ker mleko ni tako gosto kot ostala, ki sem jih uporabljala do sedaj. Za 50 ml boste odštele 18,30€ kar je malo višja cena, ampak vam garantiram, da ko boste enkrat preizkusile to mleko se ne boste hotele več vrniti na tiste drogerijske. Najdete ga na tej povezavi http://labri.si/izdelek/cvetlicno-cistilno-mleko/

Z vami pa bi rada delila še en sladkorček. Naročena sem tudi na njihove novičke, ki jih dobivam na mail, in sem ravno včeraj videla, da ponuja ga. Brigita kar 20% popust na izdelke iz linije Labri. Pri naročilu pa vpišite kodo "esenca lepote". Tako lahko dobite super izdelke po super ceni. Seveda vas vabim, da se tudi ve naročite na njihove novičke. 

*Izdelek mi je bil poslan v oceno. Moje mnenje je kot vedno iskreno.

Je katera že preizkusila kaj njihovega? Kaj vas najbolj mika, glede na to, da imajo zelo veliko ponudbo? 

2 komentarja: