21. maj 2016

DT hranljiva nočna krema

Do sedaj nisem imela prevelike sreče z nočnimi kremami. Preizkusila sem jih kar nekaj, ampak nobena ni dostavila vseh tistih obljub, ki so jih obljubljale. Saj veste, spočita in sveža, prerojena koža, kot da je za nami 10 ur spanca. Potem pa sem pred mesecem dni v roke dobila novo hranljivo nočno kremo od Dvorca Trebnik, ki pa mi je življenje obrnila na glavo. 


"Hranljiva nočna krema za obraz je bogata z izvlečki vrtnice in antioksidanti, ki skrbijo za obnovo in vlaženje kože. Kombinacija naravnih olj in koencima Q10 izboljšuje prožnost kože in preprečuje znake staranja kože."


Krema je zelo hranljiva in gosta, nanaša se brez težav. Hitro se vpije, za sabo pa ne pušča nobenega filtra ali svetlikajoče kože. Sama pred kremo vsakič nanesem tudi negovalni balzam s propolisom za nečisto kožo, saj sem ugotovila, da to moji koži najbolj ustreza. Tistim, ki nimate tako suhe kože bi bila dovolj tudi sama krema. Več o balzamu bom povedala v eni izmed prihodnjih objav.



Embalaža je preprosta, meni osebno je zelo lepa saj obožujem roza barvo. Večina nočnih krem je v lončku, in pri tej mi je všeč ravno to, da je na pumpico. Količino lahko brez problema doziramo po želji. 


Krema je bolj rumenkaste barve, kar me je malo presenetilo. Je še malo temnejše barve kot na sliki. Ima zelo nežen vonj, ki hitro izgine. Meni ni povzročala nobenih iritacij. Zjutraj pa je moja koža videti sveža in sijoča kot da je za mano polnih 8 ur spanja. Resno. Kaj takšnega še nisem doživela. V povprečju spim približno 6,5 - 7 ur na noč kar se zavedam, da je čisto premalo, ampak se mi zvečer ne uspe prej spraviti spat. 

Za 50ml boste odštele samo 10,99€. Mislim, da ceneje res ne gre. Kupite jo v lahko v vseh trgovinah Mercator ali v njihovi spletni trgovini tukaj.

Jo katera že uporablja? Kaj menite o njej?










4 komentarji: