14. jun. 2016

DT čistilni losjon in osvežujoči tonik

Čistilnih losjonov in tonikov sem preizkusila že malo morje, zato točno vem kaj hočem in kaj mi ne odgovarja. 


"Čistilni losjon je naravna mešanica izvlečka nepozebnika in botaničnih olj za osvežujočo vsakodnevno nego kože. Nepozebnik odstranjuje maščobo in umazanijo s kože, mešanica botaničnih olj pa nežno očisti in ohranja hidro-lipidno ravnovesje kože."

Losjon je bele barve, in ni tako gost kot sem pričakovala da bo. Ko sem ga prejela sem mislila, da je kot čistilni gel, ampak je kot čistilno mleko. Se pravi, da se ga lahko nanese na suho ali mokro kožo, se ga masira v krožnih gibih, potem pa se ga spere z vodo.



Kože po uporabi ne zateguje kar je velik plus. Všeč mi je tudi embalaža, ker je na pumpico, in se zato ni potrebno ukvarjati z odstranjevanjem pokrovčka. 




"Osvežujoči tonik obogaten z izvlečkom nepozebnika za vsakodnevno nego kože. Zeliščna mešanica z nepozebnikom ohranja tonus kože in njeno naravno ravnovesje vlage. Globinsko očisti pore in pri tem ne izsuši kože."

Tonik je zelo osvežilen z naravnim vonjem, ki je malo močnejši, ampak sem se kar hitro navadila nanj. Tudi po uporabi tonika kože ne zateguje. Osebno imam rada, da je vatka malo bolj mokra pri uporabi zato uporabim malo več tonika. Približno 4-5 špricev imam dovolj. Po toniku ponavadi uporabim še micelarno vodico, da se res prepričam, da sem odstranila vse.



Izdelka super opravila svojo nalogo, zato ju bom z veseljem uporabljala še naprej. Cena posameznega izdelka je 9,99€. Izdelke iz njihove naravne linije lahko najdete tukaj


Na kateri losjon in tonik pa prisegate ve?

4 komentarji:

  1. Meni sta oba izdelka všeč, drugače pa tonik uporabljam kar kot rožno vodico, ne čisto kot navaden tonik :)

    Super sta, tudi vonj je the best.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem par let nazaj uporabljala rožno vodico od Melvite pa moram priznati, da me ni prepričala. So mi toniki veliko boljši. Tudi mene vonj čisto nič ne moti, sem se kar navadila nanj. :)

      Izbriši
  2. Green line tonik uporabljam. Bi bila pa tud vesela da sprobam tega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Green line tonik uporabljam. Bi bila pa tud vesela da sprobam tega.

    OdgovoriIzbriši