23. jun. 2016

La Croa multifunkcijska maska za lase v spreju

O La Croa izdelkih, ki so brez parabenov, brez alkohola in niso testirani na živalih sem že pisala. In sicer o njihovem šamponu in balzamu, ki sta mi čisto spremenila lase. Na boljše seveda. Če si še niste prebrale objave to lahko storite tukaj. Malo kasneje pa se jima je v moji zbirki pridružila še multifunkcijska maska za lase v spreju.


"Multifuncionalna maska v spreju za vse vrste las - brez izpiranja. S hialuronom, keratinom, arganovim in makadamijinim oljem, svetlinovim oljem in oljem črne kumine, pantenolom, svileno beljakovino, karitejevim maslon ter UVA/UVB zaščitnimi filtri."

Tukaj je 10 razlogov zaradi katerih ti priporočam nakup maske:

- olajša razčesavanje
- ščiti in mehča tretirane lase
- hrani in revitalizira lase
- obnavlja strukturo in volumen las
- odpravlja in preprečuje pokanje vrhov las
- ščiti lase pred soncem in visokimi temperaturami
- hrani koren in kutikulo las
- odstranjuje statično elektriko z lasišča
- pospešuje proces sušenja las
- daje lasem mehkobo in sijaj brez oteževanja


Moji lasje so bili že z uporabo La Croa šampona in balzama zelo mehki, ampak z uporabo maske so pa še veliko bolj. Ko se dotaknem las prav čutim, da so veliko bolj nahranjeni, in po pranju so prej suhi. Ker si jih vedno sušim na zraku je ta proces prej trajal in trajal. Imam zelo tanke lase, in ker so tudi precej dolgi so prej velikokrat izgledali pusto, dolgočasno in brez volumna. Maska pa las ne obteži, kot to naredi večina drugih mask. Po uporabi je sploh ne čutim saj se hitro vpije, lasje pa imajo veliko več volumna kot prej. Kar je pa najboljše je to, da jo lahko uporabim po celi dolžini las, tudi po lasišču za dodatni volumen, in lasje niso nič mastni zaradi tega. Fenomenalno!


Masko se lahko uporabi na mokrih ali suhih laseh kar je še en plus, ker ne rabimo nobenega dodatnega olja pri negi. Med nanosom je bele barve, ki pa po nanosu izgine. Ima čudovit, nežen vonj, ki se obdrži na laseh še kar nekaj časa.

Maska 10v1 stane slabih 9€, in je brez dvoma vredna svojega denarja, ker se jo porablja zelo počasi.

Pred objavo tega posta sem objavo še enkrat prebrala, in se zavedam, da je napisano tako, da je videti predobro, da bi bilo res, ampak zagotavljam da ni. Maska je must have izdelek za poletje, ker lasje v poletni vročini rabijo pomoč, da zasijejo v vsej svoji lepoti. Vam zagotavljam, da ko jo boste enkrat preizkusile ne boste uporabljale nič drugega. 


Ste jo mogoče že opazile v Mullerju, in se celo odločile za nakup?

Ni komentarjev:

Objavite komentar