9. jun. 2016

April - maj favoriti

Čas je za moje mesečne favorite. V tem primeru bodo to dvo-mesečni favoriti, ker sem v glavnem uporabljala enake izdelke. Vse izdelke sem uporabljala skoraj cela dva meseca razen kreme Pupa, ki jo testiram šele približno tri tedne.


Hypo Allergenic primer/podlaga proti rdečici. Kupila sem ga izključno zaradi firbca, ker nisem videla nikjer še nobene njegove ocene. In moram priznati, da me je pozitivno presenetil. Je bolj redke teksture, seveda zelene barve, nanos pa je čisto enostaven. Super se ga tudi nadgradi. Embalaža je steklena s pokrovčkom, katerega sem jaz že zdavnaj izgubila, ker se ga ne da pritrditi gor, oz. ne stoji sam gor. Tako da embalaža ni ravno priročna za prenašanje okoli. Prekrivnost pa je odlična, in zato dobi tukaj tako velik plus, da me tudi slab pokrovček ne moti.

Hypo Allergenic korektor/očesni osvetljevalec. Tako mi je prirasel k srcu, da uporabljam samo še tega, in sem ga že polovico porabila. Uporabljam ga kar po celem obrazu, oz. na tistih mestih kjer je to potrebno brez pudra ali bb kreme. Nekega posebnega osvetljevalnega učinka nisem opazila, je pa zelo prekriven, in zato mi je všeč. Korektor in primer skupaj mi super prekrijeta rdečico. Ker pa je tole najsvetlejši odtenek, in sem prejšnji vikend že dobila malce barve na morju moram jutri po temnejši odtenek, ker je tale postal malo presvetel.

Ko pa je že govora o rdečici naj omenim še mojo trenutno favoritko v boju proti njej. Krema Pupa od znamke Zeliščna kozmetika Herbio. V hladnejših mesecih sem uporabljala njihovo kremo Kalei, ki je bila super vlažilna in mi je bila tudi v veliko pomoč v boju proti rdečici. Krema Pupa pa je kot njena sestra, če se lahko tako izrazim, in je bolj primerna za poletne dni, in je narejena prav za nego rdeče in občutljive kože. Krema tudi oža pore, jih ne maši, in zmanjšuje mastnost kože. Kožo mi ravno prav navlaži in nahrani, rdečico pa mi zelo omili. Če se katera bori z rdečico so tile trije izdelki kot nalašč za poletje. Jaz jih bom zagotovo še uporabljala.

Batiste suhi šampon Oriental. Tega pa sem porabila v rekordnem času. Tako lepo diši, vonj pa ostane še skoraj cel dan na laseh. Mastni lasje so z njim preteklost, pa še dodaten volumen jim podari. Če bi morala izbrati samo en Batiste suhi šampon bi bil to zagotovo ta.



Shauma dnevna nega za sijaj. Embalaža mi je zelo všeč, ker je mini, in zelo priročna za potovanja. Vsebina ni v obliki olja ali spreja in je še najbolj podobna nekakšnemu gelu, ki pa zelo lepo diši. Vonj se na laseh obdrži še dober del dneva. Uporabljala sem ga samo na konicah las za lažje česanje. Pri tej negi mi je tudi zelo všeč to, da če sem kdaj uporabila preveč gela se je preprosto vpil, in lasje niso bili kasneje čisto nič mastni. 

Dvorec Trebnik negovalni balzam za kožo okoli oči. Kot sem že pisala se mi celotna njihova nova linija zelo dopade, ampak tale kremica je pa moj absolutni favorit. Je zelo gosta in vlažilna tako, da je idealna za moj suhi predel okoli oči. Naj še omenim, da tudi njihov balzam in kremo za nečisto kožo še vedno uporabljam, ampak zvečer, ker se pri jutranji negi trenutno bolj posvečam rdečici in jo poizkušam čimbolj omiliti. Sem samo omenila, da vam ne bo čudno, ker sem nedolgo nazaj šele objavila njuno oceno.

Maska za čez oči. Najprej nisem bila prepričana ali bi jo sploh uvrstila v moje favorite ali ne. Zadnje mesece sem se ponoči veliko zbujala, in posledično sem se zbudila zjutraj zelo utrujena. Potem pa sem si umislila tole masko, in dejansko sedaj spim veliko bolje. Ponoči se ne zbujam, in zbudim se veliko bolj naspana. Če ima še katera takšne probleme absolutno priporočam tole masko.


Brez katerega izdelka pa ve niste mogle prejšnji mesec? 


3 komentarji:

  1. Ta maska res naredi ogromno razliko. Sem najprej iskala kakšno bolj barvito opcijo, in nisem našla čisto nič. Potem sem se pa s tole črno "sprijaznila". Sedaj mi je pa čisto vseeno kakšne barve je. :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Imava zelo, zelo podobne favorite :D

    Bell in Batiste so mojo stalnica <3 :)

    Herbio pa itak <3

    OdgovoriIzbriši