12. jan. 2017

Top produkti 2016 #3

Pa smo prišle do zadnje objave najboljših izdelkih iz preteklega leta. Tukaj se skriva nekaj izdelkov kateri v prejšnjih objavah niso našli svojega mesta.


Weleda krema za roke. Izjemno težko najdem kremo, ki bi mi roke dobro nahranila za več kot pet sekund. Tale je najboljši približek kar sem jih našla na trgu. Ko jo iztisnem ven je kot ena mešanica olja in kreme, in ravno zato tako dobro nahrani kožo. Potreben pa je tudi čas, da se krema dobro vpije. Jaz jo uporabljam pred spanjem, in tako še malo zmasiram roke zraven. Ima pa embalaža eno pomankljivost. Zelo hitro se mi je pretrgala na robovih, in zato niti slučajno ni primerna za v torbico, ker krema "pokuka" ven. Ampak nič hudega, ker moja počiva na pisalni mizi. Uporabljam jo že kar nekaj mesecev, in se šele sedaj bližam prazni embalaži. V Mullerju stane nekaj čez 8€ kar je zelo ugodno. Opazila sem tudi, da so moji nohti veliko močnejši, hitreje rastejo in se sploh ne lomijo več odkar jo uporabljam. Ni slabo, kajne? 

Makeup Revolution ovalni čopič. Dobila sem jih v kompletu na blogerski konferenci, in kar nekaj časa jih nisem preizkusila, ker od njih nisem pričakovala nič posebnega. Nekega jutra pa sem se odločila preizkusiti tega za podlago, in od takrat ga ne menjam več. Nanos je še bolj enostaven kot pri klasičnih čopičih, opažam pa tudi, da ne porabi toliko podlage kakor čopič ali blender. Je hitrejši in bolj učinkovit pa še malo masaže imam zraven pri nanosu vsako jutro. Tudi čiščenje je povsem enostavno.

La Roche - Posay Effaclar duo unifiant. Dokaj nov izdelek, ki odmaši pore in poenoti polt. Sama nisem opazila nobenega učinka na moje pore mi je pa zelo všeč, ker lepo prekrije rdečico. Mozoljev ali kakšnih brazgotin od aken mi žal ni prekril. Deluje mi kot mešanica med bb kremo in pudrom, in ravno zato jo obožujem, ker je idealna za moje trenutno potrebe.

Skin Republic brightening vitamin c sheet mask. Lani sem preizkusila kar nekaj sheet mask, ampak v naših drogerijah nisem našla nobene, ki bi mi ustrezala. Razen tele, ki seveda pri nas ni dosegljiva. Vsebuje vitamin c, ki kožo po uporabi zelo vidno posvetli, in podari koži sijaj. Uporabila sem jo samo občasno, ker ni najcenejša in bi bila čisto predraga za redno uporabo. Je pa super za občasno crkljanje kože. 


Kaj meniš o mojih favoritih?

2 komentarja: