22. jan. 2017

Bitka micelarnih vodic

Med testiranjem nove micelarne vodice mi je prišla na misel primerjava vseh micelarnih vodic, ki sem jih preizkusila do sedaj. Pa čeprav sem jih preizkusila samo pet, ampak za začetek je. 


Corine de Farme. Moj prvi izdelek te znamke. Vsebuje najmanj 95% sestavin organskega izvora. Moram reči, da sem bila pozitivno presenečena. Embalaža se mi zelo dopade zaradi pumpice. Všeč mi je, ker imam lahko micelarno vedno na polici, in je ne rabim nič obračati na glavo da produkt dobim ven. Vodica je ena izmed tistih, ki so bolj "mokre" kar pomeni, da porabiš manj izdelka. Super je. Ravno sem jo porabila, in mislim, da boljše še nisem uporabljala. Še jo kupim. Ocena: 5/5

Biobaza. O njej sem že pisala. Znašla se je med izdelki, ki so me razočarali. Post si lahko prebereš tukaj. Po uporabi me je koža pekla, pojavil pa se mi je tudi en tak čuden občutek mravljinčenja. Kar je škoda, ker je embalaža odlična. Še vedno mi stoji na polici, ker ne vem kaj naj z njo. Ocena: 2/5 (pozitivno dobi samo zaradi lepe in funkcionalne embalaže)

Bocassy. Slišala sem že toliko pohval o njej, da sem jo mogla kupiti. Na žalost me je razočarala. Koža je po uporabi takoj rdeča, in me čudno zbada. Ima tudi zelo močen skorajda sladek vonj, ki me še bolj odvrne od uporabe. Mislim, da so zagotovo spremenili sestavo, ker sem drugače slišala že ogromno pohval glede nje. Ocena: 1/5, ker me ni prepričala na nobenem področju.

Mixa. Primerna je za občutljivo kožo, ki je nagnjena k reakcijam. Brez dvoma se strinjam s tem. Koža po uporabi ni rdeča ali občutljiva, doziranje pa je enostavno. Edino kar me malce moti je to, da je moram uporabiti malce več, da dobro opravi svojo nalogo. Ocena: 4/5.

Moja čisto prva micelarna pa je bila Garnier roza. O njej sem pisala v nedavni empties objavi, ki si jo lahko prebereš tukaj.


Za konec naj še omenim, da je moja koža ekstra občutljiva, in če kakšen proizvod meni ni odgovarjal to ne pomeni, da tudi tebi ne bo. To je čista loterija.

Katera micelarna je pa tebi najljubša?

4 komentarji:

  1. Hmmm, moram sprobat tole od Mixe jo zelo hvalite :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Biobazina je meni tudi bila katastrofalna. :( Tudi mene je koža pekla, bila sem rdeča pa še tak vroč občutek je pustila na moji koži. Sem jo podarila eni punci, ker je sploh nisem mogla uporabljat.
    Sicer pa je bila moja najljubša Garnier roza, ampak je več ne mislim uporabljat ravno zaradi tiste rakotvorne sestavine. Drugače pa sem še bila ekstra zadovoljna z Eucerinovo pa Bioderma je res super, tako kot hvalijo (ampak sem imela samo tester). Sedaj uporabljam bolj močnejši MU, oziroma skoraj vedno vodoodporno maskaro (bolj paše mojim trmastim, ravnim trepalnicam) in sem na dvofaznih odstranjevalcih. Najljubši so mi Ombia, L'oreal nežni dvofazni in Garnier tanova dvofazna oranžkasta. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ogromno kritik sem že slišala na Biobazin račun. Škoda. Eucerinovo in Biodermino imam pa tudi jaz na wl. Uu pa Ombio si tudi želim probati. :) No, vse ki jih do sedaj še nisem. haha

      Izbriši