8. jan. 2017

Top produkti 2016 #2

V prejšnji objavi top produktov preteklega leta sem se osredotočila bolj na nego obraza. Danes pa vam predstavljam izdelke za nego las in telesa, ki so bili lani v večji meri pri meni stalnica.


Batiste suhi šampon. Imam mastne lase, in brez suhega šampona bi si morala lase prati na dva dni. Komu se pa to da, kajne? Zato tretji dan uporabim suhi šampon, in s tem pranje las zavlečem za dan ali dva. Vrhunska pogruntavščina. Trenutno uporabljam tega minija, drugače pa so mi všeč skoraj vse Batiste različice. 

L'oreal Elseve Double Elixir. Eliksir z dvojnim delovanjem. Lase naj bi utrdil, jih ščitil in razvozlal. Ostalo mi ga je še čisto malo, zato je na sliki videti kot, da je embalaža že prazna. Kar se tiče utrjevanja las nisem opazila nobene spremembe, ampak mi je pa sprej zelo všeč pri razčesavanju. Ker imam daljše lase jih včasih malce težje razčešem, zato taki spreji vedno pridejo prav. Ne naredi mastnih las, če se ga uporabi malce več. Uporabim ga takrat, ko moji lasje ne rabijo dodatne nege, ampak samo takrat, kadar jih z težavo razčešem. Vedno sem ga uporabljala na suhih laseh.

LaCroa maska za lase 10v1 v spreju. Obožujem to masko. Priporočam jo vsem z suhimi konicami. Uporabljala sem jo vedno po pranju las za lažje razčesavanje, in tudi tako kdaj vmes, če sem čutila, da so lasje bolj suhi in rabijo dodatno nego. Lasje so po njej vidno mehkejši, se nikoli ne naelektrijo in čas sušenja je občutno krajši. Več o njej si lahko prebereš tukaj.


Avon piling za telo. Moj najljubši piling za telo v preteklem letu. Neverjetno lepo diši po kavi. Kave ne pijem vonj pa obožujem. Nežno odstrani odmrle celice, koža pa je po uporabi mehka. Je pa precej redek zato sem ga kar hitro porabila.

Afrodita maslo za telo. Česa bolj dišečega še nisem uporabljala. Vonj se obdrži še do naslednjega dne. Tole je že moja tretja embalaža. Če ga redno uporabljam ga brez težav porabim v treh tednih, ker je bolj puhast. Vsebuje rdeče granule, ki pa se raztopijo med masiranjem. Več o njem sem zapisala tukaj.

Kateri so bili pa tvoji top izdelki preteklega leta?

4 komentarji:

  1. O, ja tale mousse je takšno crkljanje za kožo oh <3

    + brez Batisteja si tudi jaz ne predstavljam več življenja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obožujem vse pri moussu razen tega, da ga prehitro zmanjka. :P Jaz ne vem kako sem lahko preživela pred leti pred suhimi šamponi. :D

      Izbriši
  2. Batiste je tudi meni eden izmed top izdelkov, vendar imam najraje xxl volume verzijo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz jih vedno menjavam, da se prehitro ne naveličam vonja. :)

      Izbriši