5. jan. 2017

Top produkti 2016 #1

Obožujem branje postov o najljubših izdelkih, zato sem se tudi jaz odločila za pisanje favoritov preteklega leta. Se posebej, ker nisem ravno pridna pri pisanju mesečnih favoritov. Ker imam zelo rada nego obraza in telesa bodo moji favoriti posvečeni le temu. Razdelila pa sem jih v tri objave, ker sama raje preberem več manjših objav kot pa eno dolgo. 


Dvorec Trebnik negovalni balzam za področje okoli oči. Fantastična kremica, ki mi je zadoščala za skoraj pol leta ob uporabi 2x na dan. Je zelo gosta in hranilna. Pri njej mi je bilo najbolj všeč to, da se mi po njej korektor ni nabiral v gubice kot se mi to rado dogaja pri drugih kremah. Vsebuje kar 30 ml kar je ogromno, stane pa okoli 12€. Definitivno nakup leta. O njej sem malo več napisala tukaj.

Caudalie Vinosource matirajoči fluid. V poletnih mesecih je moja koža vedno mastna, in takrat ne gre brez matirnega pudra, da ta sij malo zakrijem. Pri tej kremi pa matirni puder sploh ni bil potreben, ker se koža sploh ni nič svetila cel dan. Uporabljala sem jo zjutraj in zvečer, in tako sem imela sebum čisto pod kontrolo. Tudi porabi se je zelo malo, in mi jo je ostalo še skorajda polovico. Pa še roza barve je. Moja najljubša. 

Herbio krema Kalei. Ta krema je brez pretiravanja najboljša za nego suhe kože pozimi. Najboljša! Nisem še naletela na kakšno, ki bi jo presegla. Njen vonj je nežen, vsebuje pa en kup sestavin, ki na mojo kožo odlično vplivajo, ker se je med uporabo te kreme tudi moja rdečica neverjetno izboljšala, in skorajda ni bila več opazna. O njej sem se razpisala tukaj.


LaBri Vilinska lepota micelarni tonik. To je edini tonik, ki me je letos prepričal. Embalaža je preprosto čudovita, vonj pa je zelo sproščujoč. Po uporabi ima koža neverjetno zdrav sijaj, prav žari kot da je za mano 10 urni spanec. Fantastičen. Brez dvoma kupim novega, ko mi zmanjka tega. Čeprav upam, da to ne bo še tako kmalu, ker ga prav šparam. Več o njem si lahko prebereš tukaj.

LaBri Vilinska lepota cvetlično čistilno mleko. Mleko ima čudovit vonj po lešniku, in odstranjevanje nečistoč iz obraza je s tem mlekom prav posebno doživetje. Z užitkom se zadržim kakšno minutko ali dve več v kopalnici. Mleko ni najcenejše je pa vreden vsakega evra. Nikakor ga nisem uporabljala vsak dan, ampak samo takrat, ko sem želela koži privoščiti malce sprostitve. Malo več o njem sem napisala tukaj.

Leto 2016 je bilo res leto ogromnih odkritij. Najbolj pa sem navdušena nad izdelki zeliščne kozmetike Herbio ter LaBri Vilinske kozmetike. Brez dvoma si bom privoščila še kaj od njih.

To je bil prvi del mojih lanskih favoritov. Si preizkusila katerega od naštetih?



1 komentar: