13. nov. 2016

Empties #5

Čas je za novo empties objavo. Praznih embalaž se mi je nabralo kar nekaj, tako da kmalu sledi še drugi del.


Obliži za nos, čelo in brado. Kupila sem jih v Eurospinu zaradi ugodne cene. Odstranijo kar nekaj, imajo pa zelo močan vonj, ki me je odvrnil od ponovnega nakupa. Pri blazinicah se vidi, da so zelo slabe kakovosti, ker so ti lističi zelo tanki, skoraj prozorni in tudi lepilo je zelo slabo. Malo denarja malo muzike, kajne?

CV obliži za nos, čelo in brado. To je Mullerjeva znamka. O njih nimam povedati kaj veliko. So kar dobri, ampak še vedno ne tako kot moji najljubši Niveini.

Balea in CV obliži za področje pod očmi. Pri njih sem pa čisto ravnodušna. Niso me navušili, niti me niso razočarali. Nisem pa opazila nikakršnega izboljšanja. Nakupa ne bi ponovila. To je zame tak "meh" izdelek.


L'oreal šampon za mastne lase z glino. Od njega sem pričakovala res ogromno, ker sem vedno v iskanju dobrega šampona pri katerem ne bi imela že drugi dan spet mastnih las. Tale me je kar malo razočaral. Ker je v zelo veliki embalaži sem predvidevala, da ga bom imela za zelo dolgo. No, pa sem se zmotila. Ima zelo veliko odprtino, šampon pa je kar precej tekoč. To pomeni, da moraš res zelo zelo paziti, da se ti ga ne izlije preveč. Meni ni uspelo, in se mi ga je vedno izlilo preveč. V spominu imam, da sem ga za tako veliko embalažo porabila čisto prehitro. Približno v treh mesecih, lase pa sem si umivala 2x na teden. Tudi pri mastnih laseh mi ni pomagal. Drugi dan so bili že mastni.

Batiste suhi šampon. Še dobro, da obstajajo, ker ne vem kaj bi brez njih. Tale lasem podari ogromno volumna kar pri meni pride vedno prav. Vonj ni bil nič posebnega, všeč mi je bilo, ker je vonj kmalu po nanosu izginil. Tudi nobenega belega sledu ni puščal za sabo. Odličen.

Schauma suhi šampon. Za sabo je puščal belo sled, ki se je nisem mogla znebiti, in tudi vonj je bil zame premočan.

Batiste suhi šampon. Verjetno ste opazile, da suhe šampone porabljam kot za stavo. Tudi tale je fenomenalen. Noro diši, lasem podari volumen, pa še bele sledi ne pušča. Ob priliki ga zagotovo kupim v polni velikosti.


Dvorec Trebnik negovalna krema in balzam s propolisom. Oboževala sem oba, in ju uporabljala čisto vsak dan dokler mi ju ni zmanjkalo. Med uporabo sem imela zelo čisto kožo. Ne vem, če je to bilo samo zaradi kombinacije obeh ali zaradi trenutnega stanja kože. Njuna tekstura je zelo podobna, in meni je uporaba obeh hkrati zelo ustrezala. Verjetno ju bom čez zimo kupila ponovno, ker sta res božanska za suho kožo.

Dvorec Trebnik vlažilni serum za obraz z rožno vodo. Uporabljala sem ga samo slab teden, ker mi je po parih dneh uporabe zacvetel celoten obraz. Kar me je zelo presenetilo, ker ga vse uporabnice močno hvalijo. Ne upam si ga ponovno preizkusiti, zato sem ga podarila naprej.

Melvita avokadovo olje. Prodajalka mi ga je priporočila za negovanje suhe kože okoli oči. Pri uporabi je potrebno biti zelo pazljiv, ker zadostuje že čisto majhna količina. Meni se je velikokrat zgodilo, da sem na nanesla malce preveč, in lahko hitro zaide v oči, in povzroči meglen vid. Pakiranje je ogromno. Želela bi si manjšo embalažo, ker je prej spremenil vonj preden sem ga lahko porabila do konca. Imela sem ga več kot dve leti, uporabljala sem ga večinoma čez zimo, ker med poletjem nisem imela potrebe po tako bogati negi. Občasno sem ga uporabila tudi po celotnem obrazu, ko sem imela suho kožo. Naslednji dan je bila vedno mehka in sijoča. Priporočam nakup. 

Ste se že srečale z omenjenimi izdelki? Vas je kateri bolj prepričal kot mene?


2 komentarja:

 1. Zanimivo, da ti serum ni všeč (DT) meni je zelo všeč. Ni mi pa nič ekstra, je pa kar ok za to ceno :)

  Me pa zanima kako bi meni pasali te kremici za mastno kožo z medom :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Reakcija na serum je tudi mene presenetila. Nisem tega pričakovala že zato, ker je bil čisto vsem všeč. Mislim, da bi balzam in krema ustrezala tudi suhi koži, in ne samo mastni.

   Izbriši