18. dec. 2016

Izdelki, ki so me razočarali #3 + mini nagradna igra

Na vsakih par mesecev se mi na žalost nabere nekaj izdelkov s katerimi nikakor nisem zadovoljna. Se mi pa zdi, da je teh izdelkov vedno manj česar sem pa zelo vesela saj to pomeni, da je na trgu vedno več kakovostnih izdelkov. Ali pa imam mogoče samo tako srečo, in ne naletim na tiste, ki mi ne bi odgovarjali.


Biobaza micelarna vodica. Ko sem se sprehajala med trgovinskimi policami, in izbirala novo micelarno vodico me je najprej pritegnila prav Biobazina. Embalaža je bila taka malo bolj posebna in odštekana, pritegnila pa me je tudi njena barva. Po prvi uporabi pa je moja koža doživela šok. Koža me je pekla, povsod pa se mi je pojavljal tudi en tak čuden občutek mravljinčenja, ki ga težko opišem. Kot bi se mi na obrazu sprehajale mravlje. Prav nič prijetno. Na srečo je nisem uporabila okoli oči. Po parih minutah je bil ta občutek tako neprijeten, da sem jo sprala dol z vodo. Uporabila sem jo potem še 2x, ampak se je situacija ponovila. Razmišljam kako bi jo lahko koristno uporabila, da cele ne vržem stran. Ima katera kakšen predlog?


Batiste suhi šampon. Tole je prvi Batiste, ki me je res razočaral, saj so vsi, ki sem jih do sedaj preizkusila bili res učinkoviti, lasem so dali veliko volumna, niso puščali belih sledi pa še mastnih las so me rešili. Tale pa se ni nikjer dobro odrezal. Vonj mi sploh ni ustreza, ker je zame rahlo premočen, za sabo je puščal belo sled, ki se je nikakor nisem mogla rešiti pa tudi pri mastnih laseh ni naredil čisto nič. Sem bila kar malo razočarana pri prvi uporabi, ker ima Batiste pri svojih izdelkih res visok standard.

Victoria's Secret vodica za telo. Toliko pohval sem slišala o njej, da sem jo morala imeti. Med poletjem sem bila ravno v Mullerju kjer so imeli celo popust pa se ji nisem mogla upreti. Sicer vsi vonji zelo lepo dišijo, in sem se komaj odločila katerega naj vzamem. Ampak vonj izgine neverjetno hitro. Po desetih minutah vonja ne vonjam več. V čem je "fora" vodice za telo, če se le te ne vonja? Glede na njeno ceno sem pričakovala veliko več.


Caudalie detox maska. Čistilna maska, ki obljublja zmanjšanje pore, odstranjene nečistoče ter obnovljeno kožo. Od nje sem pričakovala res ogromno, ker sem za njo odštela skoraj 20€ kar se meni ne zdi tako malo. Ta maska naj bi bila tudi njihov najbolj prodajani izdelek. Hmm, če je to njihov najboljši proizvod potem so v težavah. Zakaj? Ker na moji koži ni naredila čisto nič. Vestno sem jo uporabljala skoraj 3 mesece v upanju, da se le bodo pokazali kakšni rezultati pa jih kar ni in ni bilo. Ponavadi sem jo uporabila 2x tedensko. Imela sem obdobja čiste in nečiste kože, in res nisem imela občutka, da bi karkoli naredila na moji koži.


S.o.s. maska za obraz v peni. Tale naj bi bila za svežino, kupila pa sem jo v Mullerju. Za slaba 2€ od nje res nisem kaj preveč pričakovala zato me niti ni kaj preveč razočarala, ampak sem se vseeno odločila, da jo vključim v post. Meni je žal povzročila par mozoljčkov, tako da sem jo preizkusila samo 1x, potem pa je romala v smeti.

Ne pozabit, da je to samo moje mnenje o teh izdelkih, in to ne pomeni, da ne bodo odgovarjali tudi tebi. Vesela bom tudi tvojega mnenja, če si katerega o naštetih izdelkih že uporabila.

Za konec pa sem pripravila tudi mini nagradno igro, katera vsebuje dva izdelka iz zgornjega besedila.


Eni izmed vas bom podarila Batiste suhi šampon ter mini masko. Ko sem kupovala Batiste suhi šampon sem bila prepričana, da mi bo všeč zato sem kupila kar dva. Na zalogo. Ker suhih šamponov ni nikoli dovolj. Ker pa na žalost meni ne ustreza dajem priložnost eni izmed vas, da mi izdelek ne bo samo stal na polici. Samo podpiši se v komentar tukaj ali na fb in že sodeluješ. Nagrajenka bo znana čez en teden 25.12. Srečno vsem. 

10 komentarjev:

 1. Glede na opevanost Batiste šamponov bi ga rada preizkusila, mogoče pa bi na mojih lasem deloval drugače...

  OdgovoriIzbriši
 2. Z veseljem bi preizkusila tale suh šampon. Sem že imela enega rozastega od Batiste (češnja, se mi zdi) in sem navdušena! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zanimivo, meni so vsi Batisteji enaki...

  Mi je pa kulska objava, imam rada takšne!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Jaz jih presenetljivo rada pišem. Se mi zdi, da se čisto premalo govori o izdelkih, ki nam niso bili všeč.

   Izbriši
 4. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 5. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 6. sodelujem, da preizkusim še sama

  OdgovoriIzbriši
 7. Tudi meni se pogosto dogaja, ko kaj preizkusim mi ni prav nič všeč. Sploh, ko kupujem kaj preko katalogov in tako ne veš kakšen je vonj.....
  Z veseljem sodelujem v tvoji nagradni igri

  OdgovoriIzbriši