5. nov. 2016

La Croa Kreatin

O čudovitih izdelkih La Croe sem že pisala, in moje mnenje se v zadnjega pol leta uporabe teh izdelkov ni spremenilo. Ponašajo se s kakovostno vsebino in prelepo embalažo. Danes imam za vas oceno njihovega keratina. 


Kaj pravi La Croa o keratinu?
"Keratinski fluid vsebuje hialuron, kolagen in arganovo olje. Odlično uravnava vlago las.
Keratin je strukturni protein kože in las. Odgovoren je za stabilnost in obliko celic. Gladi poškodbe na laseh, zmanjšuje njihovo lomljivost in jih krepi. Ta izdelek vam pomaga pri vsakodnevnem ravnanju in fenanju las, tudi če so zelo kodrasti. Pri tem lase oskrbi s hrano. Neukrotljive lase gladi. Po uporabi keratina vaši lasje ne bodo naelektreni. Postali bodo bolj zdravi, gladki in ravni. 
Arganovo olje, olje makadamije, hialuron, kolagen in specialni vlažilni kompleks dajo lasem maksimalno zaščito in nego."

Keratin sem zadnji mesec uporabljala skoraj vsak večer, medtem ko sem zjutraj posegala po njihovi maski 10v1 za lažje razčesavanje las. Uporaba je čisto preprosta, ker nimam zelo gostih las je zadostoval že en potisk in pol. Fluid je zelo bogate, kremaste strukture.


Ponavadi imam vsako jesen in v začetku zime problem z elektrenjem las, letos pa te težave nimam, ker redno uporabljam keratin. Po pranju las jih zavijem v brisačo, in jih tako pustim nekje 10 min, da se malce posušijo. Potem pa uporabim keratin, in lase razčešem. Lase ponavadi posušim kar na zraku, in s keratinom se mi zdi, da se čas sušenja močno zmanjša, in tudi konice niso tako uničene. Lasje so videti kot, da bi bili zlikani brez uporabe škodljivega likalnika za lase.

La Croa je znana po svoji zlati embalaži kar se mi zelo dopade. Pri pumpici mi je super, da lahko čisto sama doziram količino izstisnjenega produkta. To je lahko tretjina ali pa pol potiska pumpice, in tako poskrbim, da ne porabim preveč izdelka. 


Zraven pa sem v paketu dobila tudi dva testerja olja za lase. To ni značilni La Croa vonj, ampak to ne pomeni, da ne diši lepo. Zelo prefinjen vonj, ki na laseh ostane še zelo dolgo kar je meni zelo všeč. Po uporabi so lasje taako neverjetno mehki. Po prvi uporabi sem celo dopoldne vonjala moje lase, ker nisem mogla verjeti, da tako lepo dišijo.

*Proizvod mi je bil poslan v testiranje. Moje mnenje je kot vedno iskreno.

La Croa izdelke najdeš v vseh Muller poslovalnicah po zelo ugodni ceni.
Si že preizkusila kakšen njihov proizvod? Te kateri še posebej mika?


Ni komentarjev:

Objavite komentar