16. apr. 2016

Empties #2

Tale kup smeti sem nabrala presenetljivo zelo hitro. Vedno sem mislila, da ne porabim veliko izdelkov, ampak šele sedaj vidim, da sem pri tem kar pridna. Se pa že vnaprej opravičujem glede slabe kvalitete slik. To sem ugotovila šele, ko sem izdelke že vrgla v smeti tako, da nisem mogla ponoviti fotkanja. 





Balea kokos maslo za telo. To maslo sem imela pa taako dolgo, da se ne spomnim kdaj sem ga kupila. Mislim, da tako velikih embalaž ne bom več kupila, ker se vmes že zdavnaj naveličam izdelka preden ga porabim. Dišalo je sicer zelo lepo, ampak za mojo suho kožo je bilo čisto premalo. Ko sem ga vmasirala sploh nisem čutila nobenih sprememb. Koža je bila še vedno suha. Nakupa ne bi ponovila.

Afrodita mousse za telo. Božanski vonj in fenomenalna tekstura. O njem sem pisala tukaj.

Dove mleko za telo. Tole je žal eden izmed ponesrečenih nakupov. Sploh ne vem zakaj sem ga kupila, ker me Dove izdelki nikoli ne premamijo. Nič na tem mleku mi ni bilo všeč. Tekstura je nekaj vmes med tekočim in gostim. Vonj mi ni bil všeč, in sploh ne vem kako bi ga opisala. Prej bi rekla, da je smrdel kot dišal. Tudi dovolj vlažilen ni bil. Nakupa ne bi ponovila.


L'oreal olje za lase. Eden izmed boljših kar sem jih imela. Lasje sem z njim brez problema razčesala, za uporabo pa je potrebna že čisto majhna količina. Všeč mi je bila tudi pumpica, ker sem lahko uporabila tudi samo pol potiska. Tudi dišalo je zelo lepo.

Aussie suhi šampon. Tale mi pa sploh ni bil všeč, in sem komaj čakala, da ga porabim. Vonj je bil sprejemljiv, čeprav nič posebnega. Naredil je sicer nekaj volumna, ampak je za sabo puščal belo sled, ki se je ni dalo odstraniti. Lasje pa po uporabi niso bili nič kaj bolj čisti. Ne bi ga ponovno kupila.

Lee Staford suhi šampon. Eden izmed boljših, če ne celo najboljši kar sem jih kupila. Zelo lepo diši, lasem podari super volumen, in odlično opravi svojo nalogo pri mastnih lase. Edini slabi lastnosti sta cena in velikost. Vsebuje samo 150ml, cena pa je nekje okoli 8€. Ni ravno poceni, je pa vreden nakupa.

Balea oljna nega za lase. Po embalaži sodeč sem bila prepričana, da je to olje, ampak je dejansko krema, ki mi je bila zelo všeč. Zadošča že zelo majhna količina, lepo diši in konice las naredi mehke in voljne. Super izdelek.


Zadnji mesec sem bila v lovu za novo kremo okoli oči. Ker sem že imela slabe izkušnje sedaj vedno prosim za vzorček, da v miru preizkusim kremo pred nakupom. Prodajalka mi je dala dva vzorčka od Caudalie. Prvi je gel, drugi je pa bolj bogate teksture. Po preizkušanju doma sem se vrnila, ker sem hotela kupiti tega drugega, pa mi je ena druga prodajalka rekla, da ta sploh ni primeren zame, ker je ta krema bolj za starejše gospe. Tako sem se iz trgovine odpravila brez kreme in spet na začetku iskanja. Zares mi gre na živce, ker ima vsaka svoje mnenje, in vsaka priporoča nekaj drugega.

Balea krema za okoli oči. Ta kremica mi je zdržala zagotovo več kot pol leta. Je zelo gosta in bogata kar moj predel okoli oči zagotovo potrebuje. Ena izmed boljših kar sem jih imela. Cena je okoli 4€, embalaža pa vsebuje kar 30 ml. Tudi to zelo priporočam.


Preizkusila sem tudi cel kup krem za roke. Čez zimo sem imela nenormalno suho kožo in mi ni uspelo najti nobene kreme s katero bi bila zadovoljna. Za te tri kreme velja za vse isto. Zelo lepo dišijo, ampak ko jih enkrat vmasiram se jih sploh ne čuti več. Kot da nisem nič naredila. 


Catrice podlaga proti rdečici. Obožujem, obožujem in še enkrat obožujem jo. Uvrstila sem jo tudi med moje lanske favorite. Se mi zdi, da je čisto odvisno od dneva. Včasih je čisto dovolj in ne rabim ničesar čez, da prekrije rdečico, včasih pa rdečica tako butne čez, da ni važno kaj uporabim. Ne vem zakaj, ampak tako pač je. Je pa super podlaga.

Balea gel za umivanje. To je pa eden izmed slabših gelov kar sem jih sprobala. Po uporabi je kožo tako zategovalo, da je bilo groza. Nisem vedela kako naj ga porabim pa sem ga uporabila za pranje čopičev pa sem imela občutek, da ni nekaj preveč učinkovit. V glavnem sem vesela, da je bila majhna tubica, in da ga je zmanjkalo. 

Essie olje za obnohtno kožico in nohte. Ta izdelek sem imela pa tako dolgo. Kar ni in ni ga hotelo zmanjkati. Saj ne da se pritožujem, ker je bil enkraten. Nohti so bili nahranjeni, niso se tako lomili, in tudi videti so bili lepši. 


Balea blazinice za kožo pod očmi. Imela sem jih že v prejšnjem empties postu, in se mi niso kaj preveč dopadle. Se mi zdi, da so malo izgubile na kvaliteti od takrat. Ne bom jih več kupovala, ker nisem opazila nobenih sprememb.

Nivea in Essence obliži za pore. Post o njih najdeš tukaj.


 VitaDermologie hranljiva maska. Maska, ki sem jo preizkusila prvič, ampak me ni nič kaj navdušila. Po uporabi nisem opazila nobene spremembe. Nakupa ne bi ponovila.

S. Oliver parfum. Uporabljam ga že približno 4 leta, ampak vedno pozimi. Enkraten vonj. Ko boš v kakšni parfumeriji ga obvezno povonjaj.

Afrodita maska za okoli oči. Tele maske se mi vedno ponavljajo v nakupih in v empties objavah tako, da jih ne bom več dajala zraven. So pa super za suho kožo okoli oči, čeprav sem trenutno malo lena, in je nisem uporabila že par tednov. 

Collistar Nero Sublime serum. Tega testerčka sem se res razveselila, ker naj bi to bil razstrupljevalni serum za več sijaja in zdravega videza polti. Serum je črne barve, ki se je po vmasiranju ne opazi več. Je zelo bogat, in mi je zadostoval brez kreme, čeprav imam zelo suho kožo. Prvi in drugi dan sem bila zelo zadovoljna z njim, tretje jutro pa sem opazila na obrazu dva ogromna mozolja. To nista bila tista mozolja z belim gnojem notri, ampak dve rdeči bunki, ki ju imam še danes. skoraj dva meseca po testiranju. Takrat nisem preizkušala nobenega novega produkta zato sem prepričana, da je krivec za to ravno ta serum. 

Eucerin serum ter dnevna in nočna krema. Od volume fillerja nisem nič pričakovala, ker še nimam gub na obrazu. Malo navlaži kožo to je pa tudi vse. Dnevna in nočna krema sta bili pa precej gosti, in mi zaradi tega nista bili všeč. Pri nočni kremi sem opazila, da se čez noč sploh ni vpila v kožo, ker sem zjutraj prav čutila kako sem jo sprala dol med umivanjem obraza. Čistilni losjon me je pa tudi kar malo razočaral. Sploh se ni penil, in je kar izginil pa ni važno koliko sem ga uporabila. Kot bi si umivala obraz samo z vodo. Ni mi ustrazala ta linija.

Uff prišla si do konca. Hvala, če si uspela vse prebrati. Si preizkusila kakšnega od navedenih proizvodov, in imaš sama drugačno mnenje? Javi mi spodaj. Vesela bom vsakega komentarja. 

Uživaj maximalno,
Tanja



4 komentarji:

  1. O tem Catrice primerju sem brala veliko negativnih stvari po tem ko sem ga kupila, ampak meni je dober, ni ravno blesteč, ampak mislim da je vreden je nakupa. Seveda je pa zelo odvisno od kože in vsega ostalega;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Negativnih komentarjev? Res? Jaz pa nisem zasledila čisto nobenega..seveda je čisto odvisno od potreb kože. Lani čez poletje se spomnim, da mi je prekril/zakril čisto vso rdečico in je bil res top. Trenutno je pa čisto odvisno. Ali je pa moja rdečica vedno hujša. :/ Upam, da ne. Imam pa namen preizkusiti še tega od Bell HypoAllergenic. Škoda, ker je pri nas bolj majhna ponudba teh.

      Izbriši
  2. Jaz sem tudi brala precej negativnih kritik, ki so bile povezane predvsem z zelenimi (vsaj zdi se mi) bleščicami, ki naj bi jih vseboval in so naredile na obrazu čuden efekt.
    A Balein suhi šampon si že preizkusila? Sama se porabila kar nekaj stekleničk z modrim pokrovčkom, čeprav se mi zdi, da je šel sedaj iz prodaje in je na voljo za svetle in temne lase. Kakorkoli če ga še kje dobiš, meni je super, čeprav imam temnejše lase. Pošpricam, počakam nekaj minut, vmasiram v lasišče in ni nobenih sledi belega prahu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aja zaradi teh bleščic..meni se na obrazu sploh ne vidijo, če pa kremo razmažem na roki so pa kar precej opazne. Ne vem v čem je fora.

      Imela sem že kar nekaj časa nazaj enega Baleinega z modro embalažo. Takrat vem, da je bil od njih samo ta na voljo. Sedaj ne vem kaj imajo novega. Pa moram reči, da mi ni bil všeč. Sploh ni bilo nobenega efekta. Trenutno pa prisegam na Batiste.

      Izbriši