13. feb. 2016

Empties #1




Moram priznati, da nisem pričakovala, da se mi bo toliko praznih izdelkov nabralo tako hitro. Imam pa že nekaj ostalih praznih embalaž, ki pa jih bom vključila v naslednji post, da ne bo tale predolg.


Guhl anti fett shampoo. Šampon za mastne lase. Po nekaj tednih uporabe so moji lasje postali kar malo slamnati in suhi. Potem sem nekje prebrala, da je potrebno te šampone uporabiti samo občasno. Stanje se je malo izboljšalo, ampak so bili lasje še vedno mastni že drugi dan po pranju, tako da sem še vedno v iskanju tistega pravega šampona. Tale mi ni bil všeč niti malo.

Batiste suhi šampon za blond lase. Drugače imam temno rjave lase, ampak tale sprej mi neverjetno odgovarja. Veliko bolj kot tisti, ki naj bi bil primeren za temne lase. Za sabo ne pušča nobene barve, edino kar me moti je to, da se mi je začel pojavljati prhljaj. Se to še kateri dogaja? Prej ko sploh še nisem uporabljala suhih šamponov ga nisem imela.


Reell'e balzam. Malo mi ga je ostalo še iz časov, ko sem bila rdečelaska, in ker ne maram metat neporabljenih izdelkov stran sem se ga odločila porabit. Čisto ok balzam, lasje so bili mehki in lahko sem jih razčesala.



Victoria's secret very sexy parfum. Tale parfum sem imela več let, in ga kar nisem mogla porabit. Najprej mi je bil všeč potem sem se hitro naveličala vonja, in ga spet nekaj časa nisem uporabljala. Vonj je bil kar močan. Ne bi ga še enkrat kupila.

Balea blazinice za nego kože okrog oči. Zadnje čase sem kar malo obsedena z nego kože okrog oči, in seveda preizkusim vse kar je novega. Ideja se mi je zdela zelo zanimiva, in mislim, da nisem nikjer zasledila ničesar podobnega. V pakiranju je 6 vrečkic, in v vsaki vrečkici sta dve blazinici. Se pravi, da embalaža zadostuje za 6 tretmajev. Moram priznati, da je občutek med uporabo kar malo čuden. Predel pod očmi zateguje na vse strani. Čeprav naj bi kožo navlažilo in poživilo po uporabi nisem videla nobene razlike. Imam še eno embalažo na zalogi tako, da jo bom porabila, in potem poročam kako je pri malo daljši uporabi.

Neutrogena krema za roke. Samo pakiranje je super, ker je idealno za v torbico. Res je čisto majhna. Tudi same kreme vsebuje kar nekaj, ker je v obliki gela in je toliko skoncentrirano, da ga ne porabiš veliko. Do tukaj je vse super, ampak krema se dolgo časa sploh ne vpije v kožo, in ko se je končno vpila sploh nisem imela občutka, da sem karkoli nanesla. Ni mi bila všeč.

Alverde podlaga za zmanjšanje por. No, ni ravno podlaga. V idealnem svetu bi tole nanesla na pore, in potem pore ne bi bile več vidne. Kupila sem jo lani pred poletjem, ker od Alverde že dolgo nisem imela nič in sem hotela malo preizkusiti kakšne izdelke imajo. V glavnem, tale podlaga je take kožne barve, ravno prav tekoča, in ne pregosta. Ampak na žalost ne naredi čisto nič. Jo vmasiram potem pa se ne zgodi nič. Porabila sem jo približno četrt, ampak nima smisla, da mi leži v kopalnici, ker vem, da je ne bom več uporabljala. Precej hitro je tudi spremenila vonj tako, da potuje v smeti.


Nivea tonik. Čeprav naj bi tonik vseboval 95% naravnih sestavin meni preprosto ni odgovarjal. Če sem imela kakšen sveže stisnjen mozoljček je peklo kot pri norcih. Po uporabi je pustil tisti filter na koži. Neprijeten občutek v glavnem.

Nivea micelarna vodica. Tudi vodica mi ni bila kaj preveč všeč. Make-up je super odstranila, ampak spet se je pojavi tisti filter na koži kot pri toniku. Kot neka maska. Ne hvala. 

Nivea deodorant. Prijeten, svež vonj in dobra zaščita. Me pa zelo zanima kako bi se obnesel poleti, ko je bolj vroče. 


Sledi par stvari, ki sem jih dobila v Baleinem adventnem koledarju:

Balea mleko za telo. Mleko je bilo kar gosto, ampak sem se hitro navadila na to. Malo dlje je bilo potrebno, da se je vpil v kožo jo je pa presenetljivo dobro navlažil. Izdelka ne bi ponovno kupila, ker se mi ni zdel nič posebnega.

Gel za tuširanje. Diši, diši kako diši. Prav neverjetno. Cela kopalnica je dišala. Ne bi pa ga ponovno kupila, ker je v trgovinah toliko gelov za tuširanje, in jaz bi najraje preizkusila kar vse.

Nočna krema Q10. Bolj gosta krema, ki pa mi ni dovolj navlažila kože, čeprav sem spodaj uporabila serum.  Sem imela občutek, da se sploh ni popolnoma vpila v kožo.  Zjutraj sem med umivanjem obraza prav čutila, da se krema izpira.

Balea pflegecreme. Krema primerna za obraz in telo. Po pravici povedano se je po obrazu nisem upala probati, ker je bila zelo gosta. Uporabljala sem jo kot kremo za roke. Čisto ok kremica, lepo se je vpila, in tudi vonj je bil zelo všečen. 


Šampon za lase ter balzam. Šampon je lasem podaril lesk, po balzamu pa so bili prijetno mehki. Oba dišita fenomenalno.  Za moje mastne lase pa šampon ni ravno najboljši. Že drugi dan so bili mastni. Balzam mi je bil pa zelo všeč.


Balea maska za obraz. Maska zgleda tako kot krema, in mi je bilo kar malo čudno jo nanašati. Na obrazu se ni strdila ali kakorkoli drugače spremenila oblike, in sem mislila, da iz te moke ne bo kruha. Po spiranju pa lahko rečem, da sem opazila, da je bila koža malo bolj sveža in bolj čista. Moti me edino, da je v enem pakiranju čisto preveč kreme. Z lahkoto bi jo lahko uporabila 2 krat samo ne vem kako bi bilo, če bi jo kar pustila v odprti embalaži.  Ne bi pa je ponovno kupila, ker uporabljam masko, ki veliko bolje očisti kožo.

Afrodita očesna maska. Te maske kar ne morem prehvaliti. Uvrstila sem jo tudi med moje favorite leta 2015. Zadnjega pol leta jo uporabljam redno, in jo bom uporabljala vse dokler bo v prodaji. Top izdelek. Kožo nahrani, osveži in odpre pogled. 

Po pregledu napisanega sem opazila, da je kar nekaj izdelkov, ki mi žal niso odgovarjali. Z veseljem bi prebrala tudi vaša mnenja o teh izdelkih, in kako so bili všeč vam.

Katere izmed mojih porabljenih izdelkov ste že probale? Se strinjate z napisanim? 

6 komentarjev:

  1. Moram sprobat to Afroditino očesno masko, super se bere! :)
    Mimogrede, zelo všečen blog in stil pisanja. :D Sem tvoja nova sledilka in že komaj čakam nove objave! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo kako lepo! Hvala za kompliment. To je pa res lepo slišati. Jaz sem nora na to masko. Ti jo res priporočam. :)

      Izbriši
  2. Jaz imam že drugi dan mastne lase, in je res grozno. Če ne bi bilo suhih šamponov bi si verjetno pol življenja samo umivala lase. :D Ta koprivin šampon sem imela pa mi ni bil nič posebnega. Moram malo pogledat za Schaumo, ker nisem imela nič njihovega že zelo dolgo. Hvala za namig.. :)

    Za pore pa sem kasneje našla od Maybelline baby skin instant pore ereser ali pa od Nivea moški balzam za po britju (preverjeno deluje)..namig, če slučajno iščeš kaj takšnega. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ko že ravno omenjaš suhe šampone in prhljaj - tudi jaz sem opazila, da odkar pogosteje uporabljam suhi šampon (tudi Batiste), se mi pojavlja prhljaj, pa sedaj dolgo nisem imela problemov z njim, ampak nisem bila ziher, v čem točno bi lahko bil problem (ker malce sumim hormone).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem skoraj 100% da imam prhljaj od suhih šamponov, ker nisem nič spreminjala rutine. Pa tudi prhljaja nisem imela že več kot 5 let. Tudi med divjanjem hormonov ne. Mogoče bo pa prhljaj izginil tako hitro kot je prišel. haha

      Izbriši
  4. Zelo všečen blog :) Zdaj vem, zakaj se mi je pojavil prhljaj, tudi jaz uporabljam Batiste suhi šampon. Kar se tiče Nivee, meni prav noben njihov izdelek ne ustreza, za mojo kožo vsebujejo vse preveč maščob in puščajo film na njej. Bom pa vsekakor sprobala tole Afroditino masko ;)

    OdgovoriIzbriši