30. jan. 2016

Melvita Nectar Supreme

V mojem predalu s testerji sem odkrila kar nekaj različnih znamk testerjev, zato sem se odločila, da jih porabim, in napišem par mini objav. Moja koža kar hitro pove kaj ji ustreza, in kaj ne, in tudi testerjev imam kar nekaj enakih tako, da bom lahko podala kar solidno oceno izdelkov. 

Najprej sem se odločila za Melvito, ker je to moja priljubljena znamka, saj sem imela do lanskega leta obdobje treh let, ko sem uporabljala večinoma samo njihove izdelke. Najljubše so mi bile kreme za obraz, in se lahko pohvalim (no, moja denarnica pač ne), da so mi bile vse zelo všeč.

Pri Melviti pravijo, da sta ti dve kremici namenjeni celoviti negi za mladosten videz kože. Vsebujeta matični mleček in nektar grozdnate raketice.



Krema za nego okoli oči in okoli ustnic. Tester zadostuje približno 5 nanosov. Moram priznati, da me je kremica kar malo razočarala, saj je bila za moje potrebe premalo vlažilna. Vpila se je takoj, ampak ko sem se dotaknila predela okoli oči je bila koža na otip suha, in ni bilo ne duha ne sluha o kakršni predhodni negi. Enkrat sem kremico celo nanesla kar tri krat zaporedoma pa ni bilo čisto nič drugače. Predel je bil še vedno suh. Potem pa sem pred kremico uporabila še Nuxe serum o katerem ste že brale, in se je stanje hitro izboljšalo. Za nakup originalne embalaže se ne bi odločila saj 15 ml stane kar 48€.



Krema za nego obraza.  En tester zadostuje za 4 nanose. Krema ima zame malo neprijeten, močan vonj, ki ni značilen za Melvito. No, vsaj za te izdelke, ki sem jih preizkusila jaz. Na srečo se ga kmalu po uporabi ne vonja več. Tudi tukaj se je ponovila zgodba, in krema ni bila dovolj vlažilna. Če pa sem jo nanesla malce več, sem čutila, da takrat koži bolj ugaja, in je malce bolj navlažena, ampak sem imela pa drug problem. Krema se mi je pri nanosu primerja ali bb kreme začela kar svaljkati. Predvidevam, da je to bilo zaradi preveč kreme. V nobenem primeru nisem bila zadovoljna. Tudi te kremice ne bi kupila v originalni embalaži saj 50 ml stane 59€.

Testerje sem uporabljala en teden potem pa se je moja koža začela upirati. Bila je nenormalno suha, tudi bb krema se ni hotela lepo nanesti. Tako da sem ostale testerje shranila za bolj tople dni, ker me zanima kako se bodo obnesli takrat, ko moja koža ne bo tako suha. Definitivno poročam čez par mesecev.

Naj samo še enkrat omenim, da imam sama res zelo suho kožo, in čeprav kremici meni nista odgovarjali ne pomeni, da tudi vam ne bodo. Vsaka koža ima različne potrebe zato priporočam, da pred nakupom najprej preizkusite testerje. Tako boste najhitreje videle ali izdelek odgovarja vaši koži ali ne. Pri Melviti so vedno zelo radodarni s testerji, zato to ne bi smel biti problem. 

So vam poznani Melvitini izdelki? Je katera uporabljala omenjeno linijo? 


2 komentarja:

  1. Potem pa res pametno, da daš testerje na stran in jih poskusiš poleti :/ Jaz sicer od Melvite uporabljam samo cvetno vodico, mi je super! Imam pa tudi sama en kup tester, ki še zmeraj niso prišli na vrsto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihovo cvetno vodico sem tudi že imela kakšno leto in pol nazaj. Super je za poletje. :) Ti testerji se tako hitro naberejo, in so res super način kako preizkusiti produkte brez nakupovanja na slepo. :D

      Izbriši