21. dec. 2016

LaBri Vilinska lepota micelarni cvetlični tonik

Danes imam za vas objavo o toniku, ki me je v zadnjih dveh mesecih čisto obsedel. Pisala bom o LaBri micelarnem toniku.


LaBri izdelke zagotovo že poznaš, zato o njihovi raznolikosti ne bom izgubljala besed. Kaj pa pravijo o toniku?

"Blagi micelarni tonik iz naravnih sestavin je primeren za vse tipe kože.
Uporabimo ga po zaključenem čiščenju kože, saj kožo poživi, osveži in pomaga pri uravnavanju njenega naravnega pH. 

Aktivne sestavine iz tonika kožo pripravijo na nadaljnjo nego, hkrati pa v eterično telo prehaja informacija Bachove esence, ki vsebuje življenjsko energijo in energetski vtis cveta čiščenja-Lesnike, ki učinkuje na več nivojih – do očiščenja pride na energetski in telesni ravni. Pomaga, da je naša koža videti mlajša, bolj sveža in gladka."

Micelarni tonik vsebuje hidrolat sivke, hidrolat plavice, MSM mineral lepote, eterično olje poprove mete, ter majhno količino blage površinsko aktivne snovi, naravnega izvora, pridobljene iz kokosa."


Sama tonik uporabljam slaba dva meseca, ampak niti slučajno ne vsak dan, ker vem, da ga bom tako in tako čisto prehitro porabila, ker je fantastičen. Brez dvoma je drugačen od vseh ostalih, ki sem jih preizkusila do sedaj. Uporabim ga takrat, ko želim koži privoščiti nekaj več. Ko je za mano naporen dan. Velikokrat ga uporabim tudi pred meditacijo, ker me neverjetno sprosti. Ima tak svež in nevsakdanji vonj, ki ga sploh ne znam opisati zato se niti ne bom trudila, ker bi te z opisom samo zmedla. Ne uporabljam ga tako kot se uporablja klasičen tonik, ki se ga z vatko obriše dol. Tega jaz samo pošpricam po očiščenem obrazu in pustim, da se vpije. Sprostitev zagotovljena. Moja koža pa po uporabi prav sije, se mi zdi, da tudi tiste majhne gubice okoli oči niso tako vidne in tudi koža je vidno pomlajena.

Vsak dan ob prihodu domov imam rutino, da takoj odstranim podlago oz. karkoli sem že imela tisti dan na obrazu. Očistim obraz in nanesem ta tonik, potem pa pustim, da koža diha do večera, ko nanesem še večerno kremo. Včasih se moram kar zadrževati, da ga ne uporabim vsak dan, ker sem izpraznila že četrtino embalaže.

Embalaža je klasična za LaBri. Steklena in kakovostna. Embalaža, ki očara na prvi pogled. Tonik je definitivno eden izmed mojih top izdelkov leta 2016. Ima pa še en dodatni plus, ki ga pa zagotovo že poznaš. Izdelek je slovenski. Če imam le možnost zadnje čase vedno več preizkušam naše izdelke.


Za 100ml tonika boš odštela 18,30€ najdeš pa ga tukaj.
*Izdelek sem prejela na blogerski konferenci. Moje mnenje je vedno iskreno.

Si že preizkusila že kakšen LaBri izdelek? Kaj meniš o naravni kozmetiki?


2 komentarja:

  1. Zdaj me pa firbec matra kakšen je <3

    Imam doma mleko, moram preizkusiti :)

    Ahhh, top!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa mleko je tudi top! Vonj je božanski. Meni ga je čisto prehitro zmanjkalo. :)

      Izbriši