5. jul. 2016

Junijski favoriti

Živjo punce! Opažam, da z mesečnimi favoriti nisem čisto nič pridna, in delam na tem, da to spremenim. Noro, kako hitro leti čas, in pol leta je kar že za nami. Pretekli mesec so pri meni kraljevali predvsem izdelki za vlaženje in matiranje kože. No, v vročih dneh pa tudi brez dobrega deodoranta ni šlo.


Balea Body mousse z jojobinim oljem in z oljem grozdnih pečk. Oboževala sem ga cel mesec, in zato mi ga že počasi zmanjkuje. Kupila sem ga, ker me je zanimalo, če je kaj podoben Afroditinemu. Je kar dober približek, čeprav je Afroditin boljši, ker lepše diši, in je bolj vlažilen. Čeprav je tukaj Balea odlično opravila. Ima lep vonj, zelo osvežilen in idealen za poletje. Jaz imam tudi v poletnih mesecih še vedno suho kožo, in tale mousse jo odlično navlaži, in takoj se vpije v kožo. Se ga pa kar hitro porablja.


Caudalie Vinosource matirajoči fluid. Zelo lahka kremica primerna za mešano kožo, ki vpije višek sebuma. Jaz imam poleti bolj mastno kožo, in se vsako leto bojujem proti temu nadležnemu sijaju. Sicer uporabljam matirne pudre, ampak mi noben ne zdrži več kot par uric. S to kremo pa je moja koža matirana cel dan. Uporabljam jo zjutraj in zvečer. Včasih zjutraj spodaj uporabim serum, včasih ne. Čisto odvisno od stanja kože. Zvečer pa skoraj vedno posežem po serumu, ker koži ustreza malo dodatnega vlaženja. Embalaža mi je noro lepa, ker sem ljubiteljica roza barve, in zato še raje posežem po njej.

Heaven regenerativna krema za okoli oči. Okoli oči imam vedno bolj suho kožo. Ta krema pa je noro vlažilna, in je super za občutljivo kožo. Uporabljam jo šele slab mesec, tako da zmanjšanja gubic še nisem opazila. Je bolj gosta, in take svilnate teksture. Kar pa mi je pri njej zelo všeč je to, da se je porabi zelo zelo malo, ker sem se bala da bom teh 15ml porabila zelo hitro, ampak mi bo zadoščala za kar nekaj mesecev. Čeprav se na hitro ne vidi skozi v embalažo se pri luči lahko vidi koliko sem je že porabila, in to mi je zelo všeč, ker nočem da me nekega jutra preseneti prazna embalaža. Pri uporabi te kreme sem šele ugotovila, da sem vse moje prejšnje kreme uporabljala v čisto prevelikih količinah. 


Heaven Silver bee venom mask. Tester maske sem dobila pri nakupu kreme za okoli oči, in sem ga bila seveda zelo vesela, ker sem o tej maski že ogromno prebrala, in sem si jo res želela preizkusiti. Že zato, ker je maska najbolj iskan izdelek od Deborah Mitchell, in mislim, da ni nobene ženske, ki ne bi poznala njenih izdelkov. Tester vsebuje 3ml in sem jo čuvala kot čisto zlato, saj vsebuje čebelji strup. Enkrat sem jo uporabila na celem obrazu, ter na predelu okoli oči, trikrat pa sem jo uporabila samo na predelu okoli oči, ker sem od nje želela res odnesti kar največ. Koža je bila po uporabi noro mehka in navlažena. To je prva maska, ki sem jo uporabila, ki ima tudi komulativen učinek torej se z daljšo uporabo koža še izboljšuje. Všeč mi je tudi koncept, da se jo lahko uporabi na obrazu in okoli oči. Lahko pa se jo uporabi tudi kot dnevno kremo. Masko bom zagotovo kupila, če ne prej pa v zimskem času, ker je njeno vlaženje res top, in je pozimi moja koža zelo suha. Glede na to, da je Heaven znamka višjega cenovnega ranga se mi njena cena sploh ne zdi pretirana, ker se je porabi zelo malo.

Heaven Bee Polish. Tega pilinga pa ne morem dovolj prehvaliti, in boste o njem na mojem blogu zagotovo še brale, ko ga porabim do konca. Ta izdelek res priporočam, in želim da bi ga lahko vse preizkusile, ker je res edinstven. Pri uporabi se čuti rahlo zbadanje, (vsebuje čebelji strup), ki je meni noro všeč pa čeprav ne vem zakaj. Pač potrditev, da izdelek deluje. Do sedaj sem ga uporabila že 5x, in se ga res počasi porablja, ker še vedno nisem na polovici porabljenega izdelka. To se lepo vidi tudi na sliki, ker se dno dviguje. Pri vsaki uporabi porabim 2-3 potiske pumpice. Koža je po uporabi neverjetno sijoča in sveža. Videti je mlajša, na otip pa je zelo mehka. Tega pilinga vam res ne morem dovolj prehvaliti. Tudi cena take mini 10ml embalaže ni čisto nič pretirana, saj stane samo 23€, in ko mi ga bo zmanjkalo bom brez dvoma kupila novega. Šele pri uporabi kozmetike višje kakovosti opažam kako moja koža dobro odreagira nanjo, in je tudi malo višja cena čisto upravičena. 


Eucerin deodorant. Že par let imam težave s prekomernim potenjem, in tale je edini, ki je kos mojemu potenju. Uporabljam ga že tretje leto, ampak samo poleti, ker pozimi uporabljam bolj blage deodorante. Poleti pa res rabim nekaj bolj učinkovitega, in tale je neverjeten. Je malce dražji, slabih 10€, ampak mi zadošča za dve sezoni, tako da cena niti ni pretirana. Je brez vonja kar je super. Učinkovit naj bi bil kar 72ur. Prve tri dni uporabe se na nanese vsak večer, potem pa samo vsak drug večer, in ni potrebno vsako dnevno nanašanje kot je to potrebno pri ostalih deodorantih.

La Croa multifunkcijska maska za lase v spreju. Must have za poletje. Lepo diši, lase super nahrani, zadnje čase pa opažam, da če je uporabim malce več lasem doda tudi super volumen. O njej si lahko bolj na široko preberete v objavi tukaj.

Na katere proizvode pa ste prisegale ve prejšnji mesec?

3 komentarji:

  1. Mene so vsi njihovi izdelki navdušili. Pred nakupom originalne velikosti pa vseeno priporočam nakup mini verzij, da se prepričaš ali ti res odgovarjajo, ker niso ravno poceni. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne morem verjet, vsakič, ko je govora o Baleinih izdelkih, odkrijem kakšnega, ki ga vidim prvič. :D Tale se bere super. :) Fajn objava! :) (Natalija)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha tudi meni se to redno dogaja. :D Je pa res super tale mousse, ravno za poletje. Hvala. :)

      Izbriši