16. jan. 2016

Top produkti 2015

Produkti, ki so zaznamovali leto 2015. Nisem izbirala po določenih kategorijah, ampak so to preprosto izdelki brez katerih ne morem, in katere sem večino odkrila v letu 2015. Spisek je kar obsežen, ampak če katerega ne bi omenila bi mu naredila krivico tega pa res nočemo.  Prvotno je bilo na seznamu malce več produktov. Kozmetike namenoma nisem uvrstila na seznam, ker se ličim zelo redko tako, da na tem področju nisem lani preveč ekperimentirala.

Leto 2015 je bilo zame kar pestro. No, največ se je dogajalo zadnje 4 mesece. Dobila sem super službo, v decembru pa je padla odločitev za blog. Odkrila sem kar nekaj zelo uspešnih ljudi, ki so mi trenutno zelo velik vzor in motivacija za nadaljnje ustvarjanje. Ok, dovolj blebetanja..tukaj so moji favoriti..




Catrice prime and fine podlaga proti rdečici. Uporabljati sem jo začela med poletjem, ker sem rabila nekaj, kar bi uspešno prekrilo mojo rdečico. V vročini imam rada čim manj stvari na obrazu. Super podlaga, ki mi je v 80% zmanjšala rdečico. Je zelene barve ampak, ko jo vmasiram se je sploh ne opazi. Je pa tudi super primer. Obožujem jo tako zelo, da sem takoj po prvem testiranju šla kupit še eno, ker nisem vedela koliko časa bo naprodaj. Redno jo uporabljam že sedmi mesec pa imam še približno četrtino izdelka, ker se ga ne potrebuje veliko.

La Roche-Posay bb krema. Vlažilna in srednje prekrivna. Lahko se jo dobro nadgradi. Zakaj mi je všeč? Ker mi podari naraven videz, in dejansko je videti kot moja koža. No, moja koža, ampak brez nepravilnosti. Uporabljam odtenek light, imam pa tudi medium (zgrešila odtenek pri nakupu, ups), ki pa ga uporabljam za rahel contouring. Ampak čisto rahel contouring, ki ga verjetno opazim samo jaz, ampak saj ni važno. Jaz se s tem počutim bolje, to je pa tudi edino važno.

Nuxe serum za obraz, ki je primeren tudi za področje okoli oči. Prva kremica, ki mi je zmanjšala podočnjake. Sem vzbudila zanimanje? Super, že zelo kmalu lahko pričakujete bolj podrobno objavo.



Himalaya maska za obraz. Ta maska dela čudeže na moji koži. Začela sem jo uporabljati med poletjem, ko so imeli mozoljčki žurko na mojem obrazu. Že po prvi uporabi je bila razlika očitna. Tole je že moja druga in zagotovo ne zadnja embalaža. Če je ne uporabim vsak teden se koža začne hitro pritoževati.

Melvita L'Or Bio ali izjemno zlato olje . Vsebuje 5 dragocenih olj: arganovo olje, kendi olje, inca inchi olje, olje buritii in pracaxi olje. Uporabljam ga na laseh in na obrazu, lahko se ga pa uporabi tudi za razvajanje telesa. Čeprav ga jaz ne uporabljam za telo, ker mi ga je kar malo škoda, ker bi ga tako hitro porabila.Je res stalnica v moji zimski rutini. Nekatere se ga po obrazu bojijo uporabljati, ampak meni ni povzročil nobenih mozoljčkov. Uporabim ga približno 1-2x/teden, oziroma, ko čutim, da koža to potrebuje.  

Essie apricot cuticle oil. Olje za obnohtno kožico. Med poletjem sem imela roke veliko v vodi, in so bilo nohti res v slabem stanju. Lomili so se in nikakor jih nisem mogla spravit v red. Kupila sem ga že leta 2014, ampak sem ga šele lani začela redno uporabljati. Po redni uporabi so moji nohti močni in se ne lomijo. Tako ga obožujem, da sem ga v dobrega pol leta že skoraj vsega porabila. Olje nanesem na obnohtno kožico in na celotno površino nohta. Pustim kolikor mi čas dopušča. Vmes pogledam kakšno serijo ali berem kakšno knjigo. Potem pa dobro vmasiram.

Afrodita maska za okoli oči.  Na naše tržišče je prišla par mesecev nazaj in priznam, da sedaj v zimskem času ne morem brez nje. Področje okoli oči mi je neizmerno hvaležno po vsaki uporabi. Poskušam biti pridna in jo uporabiti vsak teden. Kožo pod očmi navlaži, posvetli, in odpre pogled. Tudi videti sem bolj spočito.

vir: slika je iz interneta

Dvorec Trebnik tonik za obraz. Najprej nisem imela namena pisati o tem toniku, ker sem embalažo že zdravnaj vrgla stran, in je ne morem poslikati. Ampak ob pisanju te objave mi ni dalo miru, in ga nisem mogla kar preskočiti, ker je res super za suho kožo. Ima nežen vonj in kože ne izsuši. Jo lepo navlaži in očisti. Problem je nastal, ko sem ga hotela ponovno kupiti. Nisem ga dobila v nobeni Mercatorjevi trgovini, niti na spletu ni bilo sledu o njem. Našla sem edino tole sliko, da si boste lažje predstavljale. Predvidevam, da so ga umaknili iz prodaje kar je res škoda. Če ga je katera opazila na trgovskih policah bi ji bila zelo hvaležna, če me obvesti.


Pravijo, da najboljše pride na koncu. V mojem primeru to zagotovo drži. Melvitin matični mleček. To je snov, ki jo proizvajajo mlade čebele dojilje in z njo vse življenje hranijo izključno čebeljo kraljico matico. Okus je zelo prijeten, sladek saj je aromatiziran z javorjevim sirupom in z naravno aromo pomaranče. V pakiranju je 20 ampul, uživalo pa naj bi se ga na tešče. Pijem ga že približno 3 leta in pred tem sem bila vsako zimo vedno nekaj bolna. Od kar pa pijem matični mleček še nisem bila prehlajena. Ponavadi ga pijem, ko se jesen prevesi v zimo, in potem okoli novega leta še enkrat, ko se ponavadi pojavi hujši mraz. Pri Melviti priporočajo, da se naredi kura 2x letno. Odlično okrepi slab imunski sistem.

Ste našle kakšen proizvod med naštetimi brez katerega tudi ve ne morete?
P.s. na moji fb strani trenutno poteka prva nagradna igra, če slučajno še niste sodelovale.

4 komentarji:

  1. Super objava ;) in pa seveda čestitke za začetek pisanja bloga ;) veliko uspehov in osebnega zadovoljstva pri pisanju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala za spodbudo. Me veseli, da ti je bila objava všeč. :)

      Izbriši
  2. Nisem še preizkusila nobenega izmed teh izdelkov, me pa zelo zanima ocena Nuxe seruma. Se že veselim prebiranja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ocena je že skoraj napisana..moram še par stvari zbrisat iz objave, ker imam občutek, da sem se čisto preveč razpisala, in da tega spisa ne bo noben hotel brati.. :)

      Izbriši