3. jan. 2016

Novo v decembru

Cel december sem z veseljem odpirala adventni koledar Alessando in Balea, ki pa ju v ta post ne bom vključila, saj že vsaka ve kaj se je notri nahajalo. Sicer sem mislila, da v decembru sploh nisem veliko nakupovala, in sem bila ob zbiranju stvari za fotkat kar malo presenečena koliko vsega se je nabralo. Bom pa januarja malo bolj pridna. *fingers crossed*




  •    Balea negovalno čistilno mleko. To mleko uporabljam vsako zimo.
  •    Garnier micelarna voda. 
  •   Mixa optimalno toleranten pomirjujoč tonik za občutljivo kožo in nagnjeno k reakcijam.


  • Afrodita serum za lase 10 v 1
  • Afrodita čičkovo olje
  • Lee Stafford suhi šampon. Uporabljam ga približno dva tedna in je super v dnevih, ko imam mastne lase in ni časa za pranje. Embalaža je manjša kot standardni suhi šamponi tako, da se bojim, da ga bo prehitro zmanjkalo. Ni ravno poceni (slabih 8€), ampak je super. Lase naredi ponovno sveže in jim podari malo volumna. 
  •  Aussie suhi šampon za volumen. Tale me je pa res razočaral. Vonj je kar močan, in v laseh ostane še kar nekaj časa. Lasem sicer podari malo volumna, mastnih las mi pa ne reši. 




  •          Dvorec Trebnik osvežilna meglica. Diši zelo nežno, po aloe veri. Uporabljam ga vsako jutro, ker me pošteno zbudi.
  •          Deodorant Balea malina in limonina trava. Diši zelo sveže in za zimske dni, ko ne rabim veliko zaščite je super. Za poletje pa mislim, da ne bi bil dovolj.
  •          Nivea moški balzam za po britju za občutljivo kožo. Uporabljam ga kot primer in se super obnese.




  •           Balea blazinice za nego kože okrog oči. Mislim, da je nov izdelek od Balee, ki sem ga morala sprobati. Škatlica zadostuje za 6 uporab. Preizkusila sem jih samo 2x, ampak prvi vtis je kar ok. Malo navlaži področje okoli oči. Čudežev pa za ta denar ne morem pričakovati.
  •      La Roche-Posay pomirjujoča hidratantna maska. Super maska, ki sem jo odkrila v začetku decembra. Neverjetno navlaži mojo suho kožo, ki sedaj ni več tako suha. 
  •      Afrodita očesna maska. Super maska, ki moje področje navlaži in posvetli. Koža masko kar posrka vase. Zame je to must-have izdelek za zimo.
  •      Dove pro-age losjon za telo. Razočaranje na polni črni. Vonj bi sicer še spregledala, ampak moje kože čisto nič ne navlaži.

Prišle smo do konca mojih nakupovalnih podvigov. Za proizvode, ki sem jih že malo preizkusila sem dodala tudi kratek opis za katerega upam, da bo kateri prišel v pomoč. Ste preizkusile katerega od navedenih proizvodov?








6 komentarjev:

  1. Dobrodošla! La Roche-Posay pomirjujoča hidratantna maska se super sliši, verjetno bi tudi moji suhi koži pasala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala <3 Če imaš suho kožo bi bila zagotovo navdušena nad njo. Sem jo uporabila kot masko, se pravi, da sem jo odstranila po 20 minutah pa nisem bila tako zelo navdušena nad njo. Sedaj pa jo uporabljam tako, da jo v malo večji količini nanesem in vmasiram kot kremo in pustim čez noč. Neverjetno. Sploh ne vem več kaj je to suha koža. :D

      Izbriši
  2. Joj mene pa ful zanima, kakšno je to Afroditino olje za lase. Prosim, sporoči mi, ko boš tak daleč s preizkušanjem. <3 In velik welcome in blogger world xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Seveda javim. Čeprav to ne bo še tako kmalu, ker je bilo olje kupljeno bolj za rezervo, ker mi trenutnega počasi zmanjkuje. :) Hvala za dobrodošlico. <3

      Izbriši
  3. Same super pridobitve! :) Poročaj kako ti bo všeč Aussie suhi šampon! :)Polona, UniqaPoly https://uniqapoly.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši