9. okt. 2016

Empties #4

Toliko časa že nisem napisala nobene Empties objave, da se mi je nabralo za zagotovo še za dva ali pa mogoče celo tri poste. Tako da lahko kmalu pričakujete nadaljevanje. 


CV obliži za pod očmi, ki me sploh niso prepričali, ker ni bilo nobenega efekta. Saj nisem pričakovala čudežev, ampak po uporabi res ni bilo opaziti nobene spremembe na tem področju tako, da jih ne bom več kupila.

Aussie 3 minutni balzam za lase. O njem sem že pisala v objavi o izdelkih, ki so me razočarali, ker tudi po večmesečni uporabi nisem opazila nobene spremembe na laseh. Ker pa trenutno porabljam stare zaloge odprtih izdelkov sem ga želela porabiti do konca, da ga lahko končno vržem v smeti. Sem pa takoj videla po vonju, da se je pokvaril tako, da je romal v smeti.

Nivea obliži za pore. Zaenkrat so to edini obliži, ki so me prepričali, in jih redno uporabljam. Seveda pa vedno iščem nove obliže, ker tile niso ravno poceni. Zaenkrat nisem našla še nobene alternative tako, da ostajam pri njih.


DermEden je zaenkrat edina krema za roke, ki me je prepričala. Hitro se vpije, kožo pa pusti lepo navlaženo. Uporabljala sem jo med poletjem, tako da ne vem kako bi se obnesla med zimo, ko so moje roke še bolj suhe. Njen edini minus je cena, ker sem jo porabila v slabem mesecu. 

Oriflame krema za roke. Pri prvem nanosu je bila videti zelo obetavna, ker je kot nekakšen gel, in mi je bila tekstura zelo všeč. Hitro se je vpila, ampak na žalost na mojih rokah ni bilo nobenega učinka.

L'occitane krema za roke. O njej sem pisala v postu o izdelkih, ki so me razočarali. Predvsem njen vonj, ki je bil čisto premočen. Po pravici povedano sem komaj čakala dan, ko mi je bo zmanjkalo, da jo lahko vržem v smeti. 

Melvita piling za obraz. Ta piling sem imela pa kar nekaj let, ker imam občutljivo kožo, in ga ne uporabljam vsak teden. Porabi se ga zelo malo in ni pregrob. Priporočam. 


Afrodita piling za telo. Z njim sem bila čisto obsedena čez zimo. Noro diši samo se ga pa tudi porabi dokaj hitro. Kože ne izsuši kar je meni zelo pomembno. Zaenkrat ga še nisem ponovno kupila, ker se vonjev zelo hitro naveličam. 

Afrodita kremni gel proti celulitu. Gel je bele barve z rdečimi pikicami. Moj problem pri anticelulitnih gelih je ta, da jih ne uporabljam redno oz. hitro pozabim, da jih sploh imam. Pri temle pa sem bila par tednov celo pridna, in sem ga redno uporabljala. Napredek je bil očiten predvsem pri teksturi kože. Bila je veliko bolj napeta in gladka. 

Afrodita mandljevo olje. Se vidi po embalaži, da sem ga imela zelo dolgo. Olje, ki sem ga uporabljala na več načinov. Za nego telesa in za čiščenje obraza, včasih pa sem ga uporabila tudi za nego trepalnic pred spanjem. Edino embalaža mi ni bila preveč všeč, ker je bila zaradi odprtine velikokrat cela mastna. Mogoče sem pa samo jaz taka neroda, in ni kriva embalaža. Vsekakor bi se mi embalaža na pumpico veliko bolj dopadla. 

Balea body mousse. Kmalu za Afrodito je svoj body mousse dala na trg tudi Balea. Vonj je bil zelo svež, kar je bilo super za uporabo med poletjem. Sem ga pa zelo hitro porabila, in če primerjam Afroditinega z Baleinem se mi je Afroditin bolj dopadel, ker je bil veliko bolj hranilen.


Schauma miror gloss. Sijaj za lase. Tale sprejček je pa taako zelo lepo dišal, in sem ga med poletjem z veseljem uporabljala, ker takrat moje konice niso bile suhe. Tiste, ki pa imate suhe konice vam bo ta nega čisto premalo. Je pa prijeten dodatek za sijaj in dišeče lase. 

Afrodita čičkovo olje. Kupila sem ga samo zato, ker je na embalaži pisalo, da je primeren tudi za mastne lase, in jih ne zmasti. No, lahko potrdim, da to ni res, in sem komaj čakala, da ga bom porabila. Po uporabi so bili lasje grozno mastni, zato sem ga uporabila samo par ur pred pranjem las kot dodatno nego. Nisem pa opazila nobene razlike med uporabo. 

Afrodita serum 10v1. O njem sem pisala v postu o izdelkih, ki so me razočarali, ker ga nikakor nisem mogla porabiti do konca. Serum je zelo masten, in je potrebno biti zelo previden pri nanosu, ker ga je takoj preveč, in so lasje takoj mastni. Proti koncu mi je tudi embalaža zelo nagajala. Včasih sem morala pritisniti na pumpico tudi do 5x, da sem sploh dobila ven kaj proizvoda. Ne bi ga priporočala. 

Phytojojoba balzam. Prijeten balzam, ki bi ga priporočila predvsem tistim z nezahtevnimi lasmi. Za tiste s suhimi konicami se bojim, da ne bi bil dovolj. 

Zaenkrat bi bilo to vse. Kmalu pa sledi drugi del. Katere izdelke ste pa ve izpraznile v preteklih mesecih? 

2 komentarja: