20. jul. 2016

Hydro in New edition čistilno mleko Heaven by Deborah Mitchell

Ponavadi ne pišem posameznih objav o čistilnih mlekih, ampak tokrat sem pri Heaven kozmetiki naletela na enega, ki ga preprosto moram deliti z vami. Kot veste sem v Heaven paketu dobila dva čistilna mleka, zato vam bom predstavila kar oba.


Hydro čistilno mleko

Lastnosti:

- Deluje kot anti-polutant, kožo pusti globoko očiščeno in pomlajeno.
- Ima lastnosti, ki delujejo proti staranju.
- Pomaga popraviti poškodbe in pomiri kožo po sončenju.
- Nova formula je bolj gosta in ima večjo vsebnost jojobe.
- Učinkovito odstrani ogrce in preprečuje nastanek novih nečistoč na koži.
- Zaradi goste in vlažilne sestave primeren tudi za nego suhe kože (jaz imam trenutno mastno kožo in mi je ravno tako ustrezalo, ker je primeren za čisto vse tipe)


Vsebuje esencialna organska olja rožmarina in sivke, organsko jojobo, vitamin E, organski čajevec. 



Čistilno mleko ima tako lep in nežen vonj, in bo všeč vsem ljubiteljicam sivke. Uporablja se ga lahko tudi na predelu okoli oči, razen v primeru preobčutljivosti na sivko ne. 

Sivka blaži spremembe, pomaga popraviti poškodbe in pomiri kožo po sončenju, kar sem izkusila tudi sama par tednov nazaj, ko sem vikend preživela na morju. Sonce me je malce opeklo, in to mleko je kožo takoj pomirilo, in tudi rdečice takrat nisem imela, koža pa je bila po uporabi zelo sveža.

Svoje Hydro mleko lahko kupite tukaj

Čistilno mleko New edition


Lastnosti:

- Prvo čistilno mleko s čebeljim strupom (ABEETOXIN).
- Deluje proti staranju.
- Za vse starosti in tipe kože.
- Učinkovito odstrani make-up
- Priporoča se pri hormonskih neravnovesjih in za suho kožo

Čistilno mleko je naravna alternativa injekcijam botulinum toksina, za intenzivno pomlajevanje že med čiščenjem. Je zelo gosto s čudovitim vonjem. Vsebuje esencialna organska olja sivke in ylang ylang-a, ognjič, organsko korenčkovo olje, rdečo peso, čebelji strup (ABEETOXIN).



Kar me je navdušilo pri tem mleku je to, da se ga lahko uporablja tudi kot dnevo/nočno kremo. Nikoli sploh še nisem slišala, da je kaj takšnega sploh možno, in si lahko predstavljate moje navdušenje. Izdelek 2v1. Kot čistilno mleko sem ga uporabila samo tri krat, in je super opravil svoje delo. Potem pa sem ga raje uporabljala kot dnevno in nočno kremo. Trenutno imam mastno kožo, in mi je ravno tako ustrezala, in sploh ni bila preveč vlažilna, čeprav mislim, da bi jo lahko uporabljale tudi tiste s suho kožo. Po uporabi je koža zelo nahranjena, sveža in gladka. 


V zadnjih dveh tednih uporabe tega mleka kot dnevno in nočno kremo sem opazila tudi neverjetno izboljšanje svoje rdečice. Moja koža že nekaj let ni izgledala tako dobro. Ampak, ker hkrati uporabljam tudi Heaven piling Bee Polish nisem čisto prepričana kateri je "kriv" za odsotnost rdečice. Ko mi zmanjka njihovega pilinga ga bom brez dvoma kupila in uporabljala še naprej, in bom takrat točno vedela kateri mi je pomagal v boju z rdečico. Na njihovi spletni strani pa sem opazila, da imajo v ponudbi tudi Lia oljni serum, ki ravno tako zmanjšuje rdečico, in ima super lastnosti proti staranju kar je vedno dobrodošlo, saj si vse želimo izgledati čudovito kar se da dolgo. Saj ne rabim poudarjati, da me ta serum zelo mika, kajne?

Svoje New edition čistilno mleko si lahko kupite tukaj 

Pri Heaven imajo super pakiranja veliko njihovih izdelkov v 10ml embalažah, ki so super za preizkušanje izdelkov pred nakupom v originalni velikosti. Tako lahko preizkusite izdelek po veliko nižji ceni, kar se meni zelo dopade. Te mini izdelke lahko kupite tudi v 3 različnih mini torbicah (antiaging, sensitive in acne). Imenujejo se long weekenders, in so super za potovanja ali za za podaljšane vikende. Vse tri opcije si lahko pogledate tukaj.

Že dolgo me kakšna kozmetika ni tako navdušila kot Heaven, ker sem res zelo hitro opazila spremembe na moji koži. Po vsakem obisku njihove spletne strani se moja lista želja kar veča in veča. 

Kaj pa ve moje dame? Vam je poznana Heaven kozmetika? Kateri izdelek si najbolj želite preizkusiti?

6 komentarjev:

  1. Uporabljam in je res super :) res sicer malo dražje ampak se splača, uvoznik Blaž je pa tudi super dečko....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katere njihove izdelke pa uporabljaš? Mene je čisto vsak njihov izdelek, ki sem ga do sedaj preizkusila navdušil. Izdelki pa čisto upravičijo malo višjo ceno, brez dvoma. G. Blažu pa tudi kapo dol, ker je k nam pripeljal to čudovito znamko. :)

      Izbriši
  2. Sem si kupila kar njihov set izdelkov, set za popolno nego, kremo s kisikom Overnight, robčke in še marsikaj drugega, z vsem zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo kremo s kisikom si pa že nekaj časa ogledujem, in si jo res želim preizkusiti. Kako se ti obnese?

      Izbriši
  3. Meni je krema super, koža je po uporabi tako mehka :)

    OdgovoriIzbriši