20. dec. 2015

Clinique dramatically different moisturizing lotion+

Čisto vsako zimo se spopadam z neverjetno suho kožo, vsako leto preizkusim kakšno novo kremo, ki naj bi bila primerna za suho kožo, in do sedaj mi še ni uspelo najti kreme za katero bi lahko rekla da je top. Do letos. Odkrila sem Clinique dramatically different moisturizing lotion+.Našla sem jo med nakupovanjem na spletu. Čeprav nisem našla nobene ocene me je prepričala ogromna embalaža saj vsebuje kar 125ml. Clinique je svetovno prepoznaven, saj njihove izdelke uporablja tudi ena izmed mojih najljubših tujih blogerk Nicole Guerriero. Glede na to, da sama nisem preizkusila še nobenega je bila to idealna priložnost, da to spremenim.
Pa skočimo v oceno.

Embalaža.
Krema se nahaja v 125ml plastični embalaži kar me je zelo presenetilo saj sem pričakovala stekleno embalažo. Pumpica je zelo priročna.Uporaba.
 Kremo se lahko uporablja zjutraj in zvečer. Sama jo uporabljam samo zjutraj, ker sem ugotovila, da je to čisto dovolj. Zvečer raje uporabim nočno kremo in zraven dodam par kapljic arganovega olja.Za en nanos uporabim dva potiska pumpice, ker je eden čisto premalo in koža zahteva še. Krema se neverjetno hitro vpije, in ne pušča tistega mastnega leska, ki ga puščajo nekatere kreme.Na sliki je en potisk pumpice.
Kremo uporabljam dobre tri mesece pa nisem še na polovici izdelka, tako da predvidevam, da cela embalaža zadostuje za približno sedem mesecev.

Cena
Kupila sem jo na Salma.si in za njo odštela približno 38€. To je moja prva krema malo višjega cenovnega razreda. Ni mi žal, ker je krema top in vem, da bom naslednjo zimo ponovila nakup. Res je vredna svojega denarja, in jo priporočam vsem, ki se borite s suho kožo. Vam pa priporočam, da pred nakupom malo preverite cene, saj so zelo različne. V Mullerju naprimer mislim, da stane skoraj 50€.

Upam, da vam je bila moja prva objava všeč. Vesela bom vsakega predloga za izboljšave.
Ste že preizkusile ta losjon? Katere kreme pa ve uporabljate čez zimo?


2 komentarja:

 1. Dobrodošla, želim ti ogromno navdiha in še več super objav :)
  Sama še nisem preizkusila ničesar od Clinique, vendar imam kar nekaj njihovih izdelkov na WL. Mogoče bom letos kakšnega prečrtala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala <3 Tudi jaz si želim preizkusiti še kaj od Clinique. Želim ti, da jih letos prečrtaš čim več. :D

   Izbriši