15. jul. 2016

Empties #3

Spet imam za vas nov kup "smeti". Pa začnimo.


Naravnost obsedena sem z Batiste suhimi šamponi. Ker imam že po naravi bolj mastne lase mi seveda pridejo zelo prav, ker se mi res ne da prati las vsake dva dni. Oriental je zagotovo eden izmed mojih najljubših kar sem jih preizkusila do sedaj. Lasem doda malo volumna, zelo lepo diši, po uporabi pa so lasje neverjetno sveži. Batiste volume pa lasem podari večji volumen, malo pa jih tudi osveži, čeprav ne toliko kot oriental.

Schwarzkofp hyaluron hair filler. Sprej za lažje razčesavanje las in za videz polnejših las. Sprej zelo lepo diši, ampak se vonj hitro izgubi. Je super za razčesavanje, lahko pa se ga uporabi na suhih ali mokrih laseh. Kar se pa tiče volumna pa po uporabi nisem opazila nobene spremembe. Tudi če sem kdaj uporabila preveč spreja se to ni videlo, in se je sprej kar vpil v lase kar je seveda super.


Balea piling za telo. Tole je že moja druga embalaža. Lepo diši, všeč pa mi je tudi, ker je malce bolj grob. Porabi se ga zelo malo, tako da zdrži zelo dolgo. Nakup bom ponovila, samo v kakšnem drugem vonju. 

Afrodita oljni gel za tuširanje. Celo zimo sem ga uporabljala. Zelo lepo diši, kože pa ne izsuši kar je super še posebej pozimi, ko imam že tako bolj suho kožo. Embalaža mi je zdržala presenetljivo dolgo.

Balea šampon za lase. Dva izdelka, ki sem ju dobila v adventnem koledarju. Tako lepo dišita, da je po uporabi cela kopalnica dišala. Sem pa po obeh imela že drugi dan mastne lase, tako da ju ne bi kupila v polni velikosti.


Lierac micelarna vodica. Imela je nežen vonj, in brez težav je odstranila make-up. Koža po uporabi ni bila razdražena, to pa je tudi vse kar iščem pri micelarni vodici. V polni velikosti je pa trenutno verjetno ne bi kupila, ker je na trgu veliko micelarnih, ki so cenejše in ravno tako učinkovite. 

Mixa tonik. Celo zimo sem ga uporabljala, in sem se čisto zaljubila vanj. Samo dva potiska sta bila dovolj za čisto in svežo kožo. Kože pa po uporabi ni zategovalo kar je super.

Himalaya čistilni gel. Tudi ta mi je bil zelo všeč. Ne porabi se ga veliko, in mi je zadoščal za zelo dolgo. Kože ne izsuši, in tudi cena je zelo ugodna.

Himalaya čistilna maska. Tole je bila že moja druga tuba. Na začetku sem bila nad njo zelo navdušena, proti koncu pa sem opažala, da ni več dajala takih rezultatov kot na začetku. Ne vem zakaj, mogoče se je koža preprosto preveč navadila nanjo. Za enkrat je ne bom ponovno kupila.


Nuxe Merveillance expert serum. Je zelo lahek, in nežen, tako da se ga lahko uporablja tudi okoli oči. Med uporabo sem opazila kar konkretno zmanjšanje podočnjakov, zelo lepo pa je navlažila tudi preostal obraz. Sem pa čez morala uporabiti tudi kremo, ker sam serum ni bil dovolj.

Alessandro krema za obnohtno kožico. Med redno uporabo sem zagotovo videla razliko. Nohti niso bili tako lomljivi, in tudi rastli so malo hitreje. Če je nisem uporabljala redno se je to hitro poznalo na nohtih.

Balea toaletna voda. Imela sem jo še iz adventnega koledarja. Sicer je zelo lepo dišala, ampak je pet minut po nanosu sploh nisem več vonjala. Ne hvala.

Essence krema za roke. Čez zimo sem preizkusila res veliko krem za roke, in ta mi je najbolj odgovarjala. Lepo je dišala, in tudi roke je kar dobro navlažila. Ni pa bila nek presežek.


Catrice korektor. Oboževala sem ga celo zimo, in mislim, da sem porabila že dve embalaži, in trenutno uporabljam tretjo. Nora prekrivnost pa še vodoodporen je, kar je pri meni pozimi vedno plus, ker se mi v mrzlem vremenu oči noro solzijo, in če ni korektor vodoodporen si z brisanjem solz odstranim tudi korektor kar pa ni čez dan videti nič kaj prijetno.

Balea Q10 dnevna krema. Dobila sem jo v adventnem koledarju, ki pa mi ni bila čisto nič všeč. Preveč je gosta, in sem rabila kar dolgo, da sem jo dobro vmasirala. Tudi glede vlaženja ni bila čisto nič posebnega, in je niti nisem porabila cele.

Caudalie krema za okoli oči.Šele pri pisanju posta sem se spomnila, da sem to kremo že opisovala, ker sem imela dva testerja. Zelo gosta in vlažilna je, in zato mi je bila všeč. Ampak mi je prodajalka pri drugem obisku drogerije povedala, da je primerna bolj za starejše gospe. To pa jaz na srečo še nisem, tako da je potem nisem kupila. 

Balea voda v spreju. Malo mi jo je ostalo še od lanskega poletja, in je res super za hitre osvežitve, pa čeprav svežina ne traja dolgo. Zagotovo jo še kupim.


I love.. maslo za telo kokos. Čeprav obožujem vonj kokosa je bil tale zame malce preveč umeten, in mi ni bil preveč všeč. Je pa lepo navlažil kožo, če sem ga nanesla malo več, in potem dobro vmasirala. 

Beach balm. Krema za hitrejšo porjavitev. Imela sem jo zelo dolgo, in ker je nisem mogla drugače porabiti sem jo uporabljala kot losjon za navlažitev kože po tuširanju. Bila je zelo gosta, zato se je porabljala zelo počasi. Je pa zelo lepo dišala, in kožo je čez zimo neverjetno navlažila. Vonj je bil zelo sladek, in take imam jaz še posebej rada. Sem pa vesela, da mi jo je uspelo porabiti, ker ne maram, da mi izdelki samo stojijo na polički za brezveze.

Dvorec Trebnik arganovo mazilo. Teh testerjev sem porabila že ogromno, in še veliko jih imam za porabiti kar je super, ker mi mazilo zelo ustreza za suho kožo na stopalih. Je zelo gosto, in se je potrebno malo bolj namučiti pri masiranju, ampak to ponavadi počnem pri gledanju kakšnega youtube videa ali pa kakšne serije, in mi tako čas hitreje mine. Res mi je zelo všeč, in ko porabim vse testerje ga zagotovo kupim v polni velikosti.

Dove DermoSpa losjon. To je prvi Dove izdelek, ki mi je dejansko všeč. Noro lepo diši, in kožo izredno dobro nahrani. Dove se je tukaj pa res izkazal


Tako. To so bili moji izpraznjeni izdelki. So vam kateri že poznani?

3 komentarji:

  1. Vodica je res tako lepo dišala, prav tak zimski vonj je bil. Škoda za obstojnost.
    Caudalie pa tudi jaz nisem uporabljala dolgo, in tudi ne morem reči nič glede rezultatov. Mi je bila pa zelo všeč tistih par dni, ko sem jo uporabljala. Se mi zdi, da je bolj primerna za zimo oz. za bolj suh predel okoli oči, ker je res zelo vlažilna in bogata. Javi mi, če se odločiš za nakup kreme v polni velikosti, ker me res zanima kakšna ti bo na dolgi rok. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz imam enako mastne lase, sploh nevem kako sem živela brez Batisteja prej... grozno, vsake dva dni pranje las -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni ni jasno kje sem našla voljo za pranje las vsake dva dni..sedaj si jih umijem na 3-4 dni pa se mi še ne da včasih. :P haha lenoba

      Izbriši